Koos$moes

Aanrader (parodie):

Een heel leven lang GRATIS leven? Kan dat? Met weinig creativiteit kun je een héél leven voor niets leven. Koos$moes biedt Twaalf tips voor gratis leven van wieg tot graf.

Ga naar Koos$moes.com

Comments (9)Previous

Op een rijtje

Next

Drukte om een pil

9 Comments

 1. Hmmz dat biedt nog mogelijkheden voor deze arme sloeber.

  😉

 2. Haha :-)) Leuke comments!
  En dankje voor de Link!

  Er is nu ook een About waar je kunt lezen waarom ‘ie gemaakt is… Hoe promoten we ‘m verder in de strijd tegen de Auteursrechtschenderuitbuiters…? Iemand een idee?

 3. Voor de slechte tijden…

 4. HKH

  LOL, hij is heul sterk en ook ik heb ‘m gebruikt (ik hoop dat het geen problemen geeft) omdat ik vandaag (auteursrechtelijk gezien) bijna de fout inging.

 5. Nee ben je mal HKH, Thnx juist!
  Hun praktijken moeten bekend worden……. ik vermoed dat ze Zwijgplicht van hun slachtoffers vragen, alleen om te voorkomen dat ze inkomen mislopen.. (snapje, tis een doordenker zegmaar: hoe minder mensen auteursrechten schenden, hoe minder zij verdienen… kmaak er nog wel een postje over :-))

 6. Denk dat er nog weinig van het zwijgen over is inmiddels 😉

 7. Leuk, maar het probleem is dat de geparodieerden hierdoor wederom aandacht krijgen. En ook negatieve aandacht is aandacht voor hun naamsbekendheid. Mijn idee is al een tijdje dat zij door flink te zieken een berg aandacht willen en dat hen dat gelukt is. Zeker ook met alle links die naar dat marginale clubje gaat. Al die links (van sites die wel bezoekers krijgen) zorgen bij hen voor een hogere plek in Google. En eigenlijk wil ik ze die mazzel niet gunnen. Ik heb dan ook geen links naar hen geplaatst en ga dat ook niet doen. Sterker nog ik noem niet eens hun naam meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft