Only there to help you

Cozzmoss

Vanwege mailboxkrakkemikkigheid – lees: CiNNeR maakt er een zootje van – twaalf dagen later ontvangen dan verstuurd, wilde ik deze u toch niet onthouden… (En ja heus, ik heb toestemming erbij gekregen van Crachát; voor de tekeningen daar even de postings aanklikken ..)

Comments (10)Previous

Sorry, voor iedereen die mij gemaild heeft ..

Next

Hoer, hoer, hoer!?

10 Comments

 1. Wauw, wat een prachtige plaat :-))
  Complimenten at Crachàt!

 2. Mooie tekening inderdaad.

 3. Heel mooi kan reclame toch zijn.

 4. Hehehe Leuk!
  Trouwens, In de gedachte dat niet allees rechetn hoeft te hebben, gratis WEB 2.0 badges(worn-out style) op mijn Blog🙂

 5. desiree

  Impressive =))

 6. Hij is mooi én raak he! Was al groot fan van Crachát, hij maakt waanzinnig mooie tekeningen met vaak gerichte boodschappen.

  @Redstar: beetje weerstand laten varen? 😉

 7. @ Cinner, Nee, dan heb je me verkeerd begrepen 😉 Mijn mening wijkt niet zo ver af van die van jouw, alleen wat betrefd werk ben ik erg strikt.

 8. Ik zat zelf ook al met de gedachte dat je C$M$ moeilijk als waakhond voor auteursrechten kan zien. Bloedhond of waakwolf komt dichterbij, maar ik denk dat het nog eerder jakhalzen zijn op zoek naar manke naieve lammetjes. 🙂

 9. Geweldige tekening. En zo waar!!!
  Zielige griezels die Cotsmoss. Echt zo’n achterkamertjesbedrijf die proberen een wild idee tot een succes te maken. Daar laat je je als echt auteur natuurlijk helemaal niet mee in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft