Goeiemoggel

Ik zeg ‘zoals minizuster baf Buffelwandse Zakpen Ter Horst’ en u begrijpt natuurlijk meteen wat er staat (voor de zekerheid: ‘… zoals minister van Binnenlandse Zaken Ter Horst’ dus). Voor degenen die niet genoeg van de goeiemoggels kunnen krijgen: CiNNeR door de Goeiemoogle gehaald

Comments (13)Previous

Balkenende-norm voor tv en radio?

Next

Voor deze ene keer dan

13 Comments

 1. Zo klinkt ‘net toen ik dacht dat ik er toch maar gloed baf opgekrabbeld was’ ineens een stuk beter :d

 2. desiree

  En dat allemaal in tijden van het Nationaal Dictee…
  Er zullen er wel een paar nachtmerries hebben =))

 3. Ik heb mijn buik vol van al die goeiemoggels

 4. Ben zoooooo blij dat ik geen tv heb en ook geen radio meer luister 🙂

 5. Gezien ik wat dovig beging te worden versta ik goeie_mokkels 😉
  en dat klinkt veel leuker:)

 6. Ghahahahahaaa dit is grappig. Je log is bijna onleesbaar op die manier, hahaahaha. Zakpen. Geweldig!

  *vrolijkt helemaal op* :d

 7. Lennard

  Maar eh, is er nog iemand die weet waar die reclame nu precies voor bedoeld was? 😉

 8. Misschien heel gek, want ik lees er overal over, maar ik weet helemaal niet welke reclame het is. Ik zie eigenlijk haast geen teevee.

 9. @Lennard: KPN mobiele telefonie toch, met handig toetsenbordje? 🙂

  @Erwin: de reclame vond ik hardstikke leuk maar de naweeen beginnen wat erg flauw te worden. Anyhoe, de reclame laat zien hoe iemand een wazig berichtje intypt en het hele bedrijf dat soort wazige taal overneemt (goeiemoggel, een kliko inktvip graag, dit is niet de afdeling sproetjes, dit is de afdeling transploft, ik wordt knetterbek van die sproetjes) onder het mom dat het bedrijf zich aan kan passen aan de oude mobiel maar er nu ook de handige telefoon met toetsenbord is zodat men weer normaal uit de voeten kan. Dan wat leuker gebracht en beter uitgelegd uiteraard. Je kan hem ook op youtube vinden zover ik weet, mocht je erg nieuwsgierig zijn waar iedereen zo over loopt te zeveren 😉

 10. LOL blijft leuk he :d:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft