Kerstgriepje

Euh .. ja .. kerstgriepje dus .. Niet van de kerst uiteraard, toeval wilde etcetera.  Dus tja, niet veel te vertellen eigenlijk.

Sorry ..

De top 2000 is weer erg leuk …

Maar ja dan heb ik toch écht niets te melden verder ..

Nogmaals sorry hoor ..

Luistert u naar de top 2000 eigenlijk?

Comments (26)Previous

Kerst enzo

Next

Homo weer scheldwoord?

26 Comments

 1. desiree

  Gauw beter worden!!!
  Voor de top 2000 helaas geen tijd, lig er al heel vroeg in 🙁

 2. Ja natuurlijk luister ik daarna. Ik hoor nu Willy Nelson die een nummer van Elvis zingt.

 3. ik luister bar weinig naar de radio, de top2000 is gelijk weer teveel van het goede.

 4. Stefan

  “Ik hoor nu Willy Nelson die een nummer van Elvis zingt”

  Dat kan niet, want Elvis heeft in zijn hele loopbaan maar 2 of 3 nummers zelf geschreven.

  “Always on My Mind” is a song originally recorded by Brenda Lee and released on June 12, 1972, with music and lyrics by Johnny Christopher, Mark James and Wayne Carson Thompson.

 5. Klopt Stefan, maar Elvis was een artiest die op zoek was naar nummers door liedjesschrijvers geschreven, dat kwam in zijn tijd vaker voor. En in de tegenstelling tot de schrijvers van die nummers kon Hij -let op de hoofdletter Рdie nummers w̩l zo uitvoeren dat het hits werden. Bovendien kon hij ze zuiver zingen. Bob Dylan kan dan erg goed nummers schrijven maar zuiver zingen heeft hij nooit gedaan. En dan onthou ik mij nog van een mening over groepjes die alles zelf schrijven en daar hun status aan ontlenen maar wat gewoon naar bagger klinkt. Kijk zo kan ik zelf ook nummers schrijven. Hoor maar: Beng Bang, kling kraak pieep, yeeeeeaaahhh, grunt.

  Mooi hè?

  Maar wat zit ik nou godsamme weer Elvis te verdedigen? Hij was niet voor niets artist of the century. En ik denk dat Hij dat van deze eeuw weer wordt.

 6. Zeg maar ‘je’ hoor. 😉

  En Nee, ik hou niet zo van herhalingen. Vrijwel al die deuntjes zijn zwaar grijsgedraaid. Die van L. Vis helemaal.

 7. Wij doen ook aan Kerstgriepjes. bewegende zit in de groene snot-fase en ik heb mij bekwaamd in projectielkotsen.
  De top 2000 krijgen we links en rechts mee. Leuk hoor!

 8. Xiwel, jij hebt je stroomvoorraad voor 2007 allang verbruikt, dus jij kunt niet eens luisteren.

 9. Epi

  Beterschap!
  En ja, ik luister af en toe. Met flinke ergernis ook wel, daar schreef ik vorig jaar over. Maar tussen de rommel door is er best wat moois te horen.

 10. Ik luister niet naar de top 2000, ik heb mijn eigen muziek, die ik echt leuk vind, op de harde schijf staan.

 11. Zou zo’n kerstgriep virus zich via internet verspreiden? Ik had er ook al last van (inmiddels aardig opgeknapt, maar alweer een dag of vijf achter met lezen)

 12. Stefan

  @ Mack:

  Zuiver zingen is geen garantie voor goede uitvoeringen van nummers, maar soit… Dat is een kwestie van smaak zullen we maar zeggen. Zo vind ik persoonlijk de versie van Willy Nelson beter dan die van Elvis.

  Verder vind ik het beneden peil dat je andere muziekstijlen uit verdediging van Elvis probeert zwart te maken, terwijl ik niet meer dan een simpel feit aan wil tonen (namelijk dat Elvis weinig nummers zelf heeft geschreven).

  Je hoort me dan ook nergens zeggen dat ik Elvis een slechte artiest zou vinden, Bob Dylan daarentegen…

  (Ik hoor trouwens dat je elk jaar mijn verjaardag viert (8 januari), waarvoor dank!)

 13. @Mack: al zong hij al zijn nummers inderdaad zo mooi als maar mogelijk is (over smaak valt niet te twisten, dus dat laat ik je maar) daarmee zijn die nummers nog niet van hem (kijk maar uit, je krijgt nog de Amerikaanse variant van Kotsmuts aan je broek met die foute herkomstgegevens). Maar kennelijk had hij zelf ook niet zo’n vertrouwen in zijn muzikale vermogens: van erg veel nummers was hij zelfs niet de eerste die ze opnam, kennelijk moest hij eerst een voorbeeld hebben van hoe ze hoorden te klinken ;))

 14. citrientje

  heuh ook al, is het logoverspringbaar ofzo. Sterkte hoor.

 15. @stefan, ga wat nuttigs doen! Je vrouw is ziek.

  @Frans, als jij van zuiver zingen hield, was je geen Cash-fan geweest.

 16. @Stefan: (wel met een hoofdletter natuurlijk) Ja, sorry, ik reageer als door een wesp gestoken als een dode wordt aangevallen.

  Ik word in het dagelijks leven ook vaak aangevallen door onder andere mijn bloedeigen vrouw die nu ineens Elvis niet meer goed vindt en voordat ze verkering met mij kreeg zei ze nog van wel???
  :-w

  Bennie Jolink riep ook ooit dat Elvis zwaar overschat was omdat hij nooit een nummer zelf heeft geschreven. Tja…Jolink heeft inderdaad wel heel veel geschreven en helaas ook op plaat gezet.

  En je hebt natuurlijk gelijk, ieder zijn smaak, maar ik ben nou eenmaal graag voor de beste. Ik ben ook voor PSV. 😉 En ik zal geen andere muziekstijlen meer belachelijk maken al vind ik het wel knap dat je wist dat ik het over the Carpenters had.

  @Frans: Sorry ouwe jongen, ik heb ook een Cash CD! En ik vind hem geweldig!

 17. Stefan

  @ mack:

  Wat je vrouw doet of zegt interesseert me niet en is derhalve niet relevant in de discussie. Bennie Jolink al helemaal niet overigens… ;))

 18. Nou ja prima, dan doen we alleen feiten. Elvis was artist of the century. b-)

 19. @Mack: als Elvis het wás, wie is het dan nu(en daarmee dus kennelijk beter bevonden )? 😕

 20. Nu heb ik me de laatste dagen ook zo ongeveer de voering uit mijn lijf gehoest + nog wat andere verschijnselen die mij gelukkig beletten in een kerststal te liggen.

  Maar toch volgens mijn komt de kerstgriep toch door de kerst:
  Al dat gezeul met kerstpakketeen, boodschappen, gerace naar familie e.d., zorgt er voor dat de gemiddelde weerstand afneemt, waardoor de griep makkelijker toeslaat.
  Derhalve concludeer ik dat dat het indirect de schuld van het kerstkind 😉

 21. @Frans, de eeuw is nog niet voorbij maar ik denk dat we rustig vast kunnen concluderen dat hij ook deze eeuw weer niet overtroffen zal worden. >:d<

 22. Je kijkt even niet en gelijk breekt er een Elvis discussie uit! Voor de goede orde, natuurlijk heeft Stefan gelijk 😡

 23. @Citrientje: wat verspringt er dan?

 24. @Cinner: Je zou wat vaker even niet moeten kijken. 😉

 25. Tuurlijk luisteren we ! wat dacht je wat ! Jammer dat er zoveel doorheen ” gel*lt ” word, zo kunnen we ons quizje slecht doen, in 2 of minder maten raden wat het nummer is……..

  Succes volgend jaar, dat je nu niet meer getroffen mag worden door die @##%$## copyrightcats ……

 26. @Mack: gelukkig heeft Stefan dan nog steeds gelijk 😀

  @Brownie: LOL Ja die quiz versta ik ook de helft van de vragen niet goed. Maar mijn geheugen voor namen is toch allerbelabberdst dus ik kom zelden ver 😉

  En tnx, aan mij zal het niet liggen in elk geval

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft