Gelukkig Nieuwjaar!!!!

Happy New Year

Het is een risico want een gejat plaatje waarvan ik niet meer kon achterhalen wie de maker is, zoveel is hij al door verschillende mensen gebruikt voorgaande jaren. Maar ik vind hem prachtig en soms moet je een risico nemen nietwaar πŸ˜‰

Bij deze wil ik iedereen een mooi, gezond, fijn, gezellig, leuk, spetterend ende gelukkig nieuwjaar wensen met leuke gebeurtenissen, spannende plannen, verrassende wendingen en vooral veel vriendschappelijkheid en liefde. Dat goede voornemens mogen slagen, er veel gelogd, gelezen en gereageerd mag worden enneuh, nou ja dat er vrede op aard mag zijn strekt wat erg ver zeker? Dat mensen elkaar wat vaker mogen helpen dan (sorry, ben wat mushy vandaag). Zuip u geen alcoholvergiftiging, houdt vingers, ogen en andere lichaamsdelen intact en vertroetel uw huisdier in deze lawaaierige dagen. Heb plezier, dan doe ik het ook.

Alvast *kus* GELUKKIG *smak* NIEUWJAAR *zoen*

Comments (32)Previous

Homo weer scheldwoord?

Next

Afvallen

32 Comments

 1. Dat je het beste moge ontvangen dat dit jaar te bieden heeft!

 2. Mijn jaarwisselingsboodschap staat inmiddels op mijn log en geldt uiteraard ook voor jou

 3. desiree

  Thanks Cinny!
  Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  😑 😑 😑 HUG 😑 😑 😑

 4. Laten we ons best doen om van 2008 met zijn allen een aantrekkelijk jaar te maken! Een beetje minder van wat te veel hadden en een beetje meer van wat we te kort kwamen.

  Fijne jaarwisseling, beste CiNNeR!

 5. Jij ook Van hetzelfde!!
  FeeX

 6. Cinner ik wens je al het goede toe, in gezondheid en met het eventuele geneuzel met de woordgastapo.

 7. de beste wensen ook voor jou en vriendje

 8. Gelukkig nieuwjaar Cin en Stefan!

 9. Hannah

  Gelukkig nieuwjaar en het is inderdaad een schitterend plaatje!

 10. En jij ook de beste wensen.

 11. Ook voor u en de uwen een heel gelukkig 2008

 12. Een mooi en gezond 2008. En veel blog plezier.

 13. een heel gelukkig nieuwjaar!!

 14. citrientje

  dank je wel, jij ook het allerbeste. En inderdaad een heel mooi plaatje.

 15. Gelukkig en gezond, en een héél 2008. En dat Stefan en jij ook dit jaar maar weer mogen bewijzen geen verstand van muziek te hebben. En dat we het maar weer vaak oneens mogen zijn. (die smiley met dat hartje, maar die doet het niet.)

 16. Opa-Buiswater

  Een heel gelukkig , maar vooral een gezond 2008 toegewenst….

 17. Dankjewel allemaal!!

  @Mack: ships, heb een update van wordpress gedaan en vergeet steeds de smileys terug in orde te brengen.

 18. Gefixed 😑

 19. Heb al mijn vingers nog, hoewel ik door gebrek aan handschoenen vanochtend deze toch even niet kon voelen, nog de beste wensen!

 20. kitty

  hoi Cin,

  vanalles het zelfde terug…morgen tijd voor een bakkie? bijkletsen? enne nu gaan we er toch echt aan geloven met dat sonja-bitchen gedoe….ga zo mijn overgebleven lekkere spul uitruimen..kijken wat ik nog kan doneren aan vriendinnen en de rest de prullebak in..een goed begin betekent geen half werk tenslotte…hihi..

  liefs Kitty

 21. @Kurai: in extreme is dat ook een manier om vingers kwijt te raken hoor πŸ˜‰

  @Kitty: laat het van morgen afhangen, op een of andere manier heb ik meer te doen dan ik tijd heb ofzo (ik begin goed πŸ˜‰ ) Ik ga trouwens mijn overgebleven voedsel gewoon lekker op eten hahahaha Moet wel toegeven dat ik niet gek veel meer in huis heb wat niet door de beugel kan hoor. Ga zo wel een Sonja boodschappenlijstje maken. De volkoren crackers en 30+ kaas had ik al voor kerst in huis, nu het overmatig fruit nog halen ..

 22. Ook de beste wensen voor dit jaar!
  >:d< (%)>:d<

 23. kitty

  is goed…ik bel je morgen rond 13.30 wel om te kijken of het uitkomt..

 24. Ik heb in 1923 bovenstaand plaatje gemaakt. Had daarna ook een geweldig 1924 moet ik zeggen. Je mag vrijelijk gebruik maken van dit plaatje wat mij betreft. Nu ben ik even voorzichtig want mijn geheugen is er niet op vooruit gegaan sinds 1923, stel dat ik het plaatje toch niet heb gemaakt maar je hebt wel mijn toestemming… is dat ook strafbaar? Kan Korstmos toch nog meer en meer verdienen πŸ˜‰

  Alle gekheid op een stokje, ik wens jullie een heel erg goed 2008. En veel gezondheid waar mogelijk.

  X

 25. Mag het nog, een wens? Het allerbeste voor het nieuwe jaar CiNNeR, en hopelijk zie ik je ook weer wat vaker:x

 26. @Leez: Yep, dat is ook strafbaar πŸ™‚

  @Redstar: ik ga mijn best doen!

 27. HKH

  Ook jij een bijzonder mooi lievdevol en gezond 2008. Geniet ervan!

 28. Gezontige gelukkigheid voor 2008 !!! ;-);))

 29. Lieve Cin, heb een heerlijk, rustig (jij? ja jij! :&#80;) veelbelovend, goed-in-je-vel-zittend en logvol nieuw jaar. πŸ™‚

 30. Wat gebeurt daar? :s Ik zei dus: (jij? ja jij! πŸ˜› )

 31. @Wenz: heb net een besluit genomen wat bijna meer rust gaat geven dan me lief is, het zou zomaar uit kunnen komen dus 😑

 32. Ik ben er rijkelijk laat mee, maar ook ik wens jou op je beurt een heerlijk 2008 toe. Alle rust die je kan gebruiken, en alle energie die je ook zo nu en dan nodig hebt. precies in de juiste verhouding. In een wens kan dat gelukkig, maar ik hoop dat de werkelijkheid zo dicht mogelijk bij je ideaal zit πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft