Lieve lezer

Doorgaans schreef ik een stukje per dag en dat was waarschijnlijk wel zo overzichtelijk. Onlangs heb ik echter wat hobby’s aan de kant gezet en ben ik me iets meer op het bloggen gaan storten. Toen viel meteen op dat elk stukje bovenaan de pagina wel gelezen en becommentarieerd wordt, maar het tweede stukje meestal geen aandacht krijgt. Laat staan een eventueel derde of vierde stukje. Aanvankelijk resulteerde dit er in dat ik me weer ging beperken tot een posting per dag. (Welja, kan natuurlijk hypocriet uitroepen dat bloggen voor jezelf is maar dat is puur onzin natuurlijk. Zou dat zo zijn, dan kocht ik wel een schrift in plaats van een domeinnaam). Maar ik wilde dit nu toch even samen met u heroverwegen.

Hieronder staan nog twee postings en het zit in de planning dat mijn productiviteit in het vervolg op die kwantiteit zal blijven. Oftewel: ik lul nu eenmaal erg graag dus ik zal meer dan eenmaal per dag wat af te zwammen hebben. Hopelijk wilt u mij een pleziertje doen en ook de tweede, derde etcetera stukjes eens lezen. Af en toe een commentaartje maakt me zeer gelukkig en voor een stevige discussie gooi ik wild enthousiast mijn haar los!

Zijn er dan nog verzoeken uit de zaal?

Comments (14)Previous

Slapen

Next

Oude verslaving

14 Comments

 1. Off-topic: mijn weblogadres is gewijzigd…

  Ik lees u altijd met veel plezier, dus gaarne meerdere postjes per dag hoor. :d

 2. Ik scroll altijd eerst een stukje naar beneden om te zien of er nog meer nieuwe posten zijn (op dit moment helemaal omdat ik door de nodige drukte bijna niet aan lezen van logs toe kom en dus overal dagen tot zelfs weken achter loop). Overigens is het volgens mij deels ook een kwestie van wennen, bij Rob Hamilton bijvoorbeeld verschijnen bijna dagelijks 4 posten en omdat iedereen dat weet wordt er wel degelijk op de verder naar beneden staande posten gereageerd.

 3. @Angela: zal straks mijn blogrol even aanpassen. Enne, dankjewel :”>

  @Frans: ja jij reageert altijd wel ook op eerdere stukken en er zijn er enkele meer die dat doen trouwens. Denk ook dat het een kwestie van wennen is maar dacht dat een aankodiging geen kwaad kon 😉

 4. Ik lees alleen als ik er aan denk hier te lezen… zo vaak zie ik U niet, dus dan vervaagt de naam nogal eens. Een enkele keer kijk ik eens op mijn site bij de linken inplaats van mijn favorieten in de browser, en dan kom ik opeens wel hier omdat ik opeens U naam tussen de linken zie staan :d

 5. De meesten van ons posten 1 hooguit twee per dag. Meer kan ik ook niet volgen, omdat ik er gewoon geen tijd voor heb. 1 postje per dag is mooi zat. Liever kwaliteit dan kwantiteit, denk dan maar. Dus wat mij betreft voorlopig 1 postje per dag. 😉

 6. Als ik zoveel moet lezen, kan ik alleen de laatste stukjes maar onthouden 😉

 7. Ik krijg het nog druk hiero.

 8. Zaken zijn met een grotere postfrequentie wel sneller van je blogrol af.

 9. HKH

  Helaas CiNNeR ik zou graag willen, en dat meen ik, maar mijn werk staat het in de weg vaker te reageren dan ik zou willen, ik zal mijn best doen en als jij je haat los gooit alleen nog meer 😉

 10. Keeske de Vlaming

  (Op z’n Rotterdams)

  Doet jij effe lekker waar jij zin in hebt!

  In geval van, reageer ik wel….
  En anders niet: geen oudere man over boord, hoor!;););)

 11. Keeske de Vlaming

  Nog een extraatje toegevoegd….:

  De kortere stukjes nopen me rapper tot reageren….

 12. @Redstar: ik begrijp en herken 🙂

  @Pascal: het zullen er soms toch meer worden vrees ik. Maar soms sla ik een dag over, alles bij elkaar blijft het misschien redelijk in evenwicht 😉

  @Henk: u hoeft het ook niet allemaal te onthouden 😉

  @Leibele: och, het is toch vrij rustig in weblogland de laatste tijd 😉

  @Nirvana: dat is weer een nadeel ja. Maar het wil nu wel gebeuren dat ik iets omvangrijks post en er een kleine mededeling (bv er is er een jarig ofzo) boven komt te staan. Men reageert dan wel op de mededeling en het stuk eronder gaat vrijwel verloren. Of er zijn twee gebeurtenissen de moeite van het bediscussieren waard (voor mijn gevoel dan) maar ik kan er maar een plaatsen omdat de ander anders geen aandacht krijgt. Afwegingen, afwegingen 😉

  @HKH: *trekt meteen stiekje uit haar en wappert het tot ontzetteing van de katten alle kanten op* Tnx 😀

  @Keeske: ik ga er vanuit dat mijn lezers ook doen waar ze zin in hebben 😉 Enne, ik zal proberen mijn langdradigheid eens in te perken 😡

 13. Kijk, met zinnen zoals deze: “voor een stevige discussie gooi ik wild enthousiast mijn haar los” wil ik wel zeventien postjes per dag lezen. 😀 Al moet ik tegenwoordig ook vooral ver omlaag scrollen omdat ik amper eens per week aan bijlezen toekom… zucht… maar toch: ik ga nu iets zinnigs bijdragen aan je log:

  Bovenaan de postjes, wanneer je erop klikt, staan de links en rechts pijltjes om naar eerdere/latere logjes te gaan. Helaas is die lay-out een beetje uit elkaar gerukt vrees ik, of het ligt aan FF natuurlijk, maar in ieder geval: de titel van het vorige logje staat dwars door de titel van het huidige logje heen. 🙂

 14. @Wenz: nou ja zeventien, dat is zelfs voor mij wat veel gelul hahahaha Zal nog eens kijken naar die pijltjes enzo, is inderdaad een fikse slodrigheid in de lay-out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft