Carnaval 2008

Normaal gesproken plaats ik elk jaar een posting over de stompzinnigheden van carnaval. Maar ik moet nu maar eens opbiechten dat ik stiekem wel groot fan ben van de spelletjes, verkleedpartijen en … de carnavalsoptocht. Die dit jaar zo groots van opzet was, dat ik bijna de neiging kreeg mee te willen vieren. Dat hebben we niet gedaan, in plaats daarvan val ik u maar eens lastig met een paar foto’s (tis weer eens wat anders dan gezanik). Hoewel ik moet zeggen dat het in het echie indrukwekkender is. De wagens waar echt veel werk in zat, staken boven de drie hoog(!) uit en u moet er maar bij denken dat werkelijk alle onderdelen bewegen .. (Voor de tullepetaoners onder ons, het is idd niet de hele stoet, na twee uur waren we aardig bevroren en zijn we op zoek gegaan naar iets warms)

dsc00085.jpg dsc00099.jpg dsc00104.jpg

dsc00106.jpg dsc00114.jpg dsc00116.jpg

dsc00117.jpg dsc00123.jpg dsc00135.jpg

dsc00136.jpg dsc00142.jpg dsc00143.jpg

dsc00149.jpg dsc00150.jpg dsc00151.jpg

Comments (13)Previous

Nieuwe taks op komst?

Next

Waar zijn die schoenen?

13 Comments

 1. desiree

  Leuk :d
  Het is een hoop werk gedaan door vrouwen en mannen, men kan beter daarmee bezig zijn dan ergens zo nodig oorlog voeren 😡

 2. Ik blijf het stompzinnig vinden.

 3. @Desiree: afhankelijk van hoeveel drank er daarna in gaat 😉

  @Pascal: daar kan ik me alles bij voorstellen.

 4. desiree

  Die drank gradeert het he, eerst schreeuwen, dan sex en dan oorlog.
  Meestal komen ze niet verder dan sex =))
  Maar de meeste halen niet eens het niveau sex :p

 5. 😉 Ik heb er dus echt helemaal niks mee, we kennen het ook helemaal niet hier.

 6. Wauwie 😡 Wat een schitterende kleurige foto’s! Ik ben benieuwd hoe de archeologen over 10duizend jaar naar de restanten (if any) van deze wagens kijken….. “Men geloofde nog steeds in Neptunus… Meer dan manshoog werd Hij compleet met Zeedieren en schepen door de straten gedragen…” :d

 7. #Desiree: of de sex gaat niet door en men huppelt dan maar meteen door richting moord en doodslag.

  @Renesmurf: waar ik vandaan kom ook niet, maar hier is het niet te omzeilen 😉

  @Jolie: ik vrees dat ze binnen een jaar vergaan zijn en ze alleen de boerentrekker terug vinden 😉 Trouwens niet gek he, voor foto’s op mijn telefoontje.

 8. WAT! Op je telefoontje! Wat Goed, haha, ik dacht dat ik een goed telefoontje had, niet dus 🙂 En ik hoop toch echt dat er meer van overblijft, als voer voor de archeologen ;-))

 9. Ja hij hoort ook geschikt te zijn om te fotograferen maar daar had ik niet zoveel geloof aan gehecht (als hij maar belt niet waar 😉 ) Een wagen bestond in delen uit plastic, misschien blijft daar nog wel wat van over voor later 😀

 10. Ik hoop ook voor het milieu en de afvalberg dat er het een en ander van over blijft voor hergebruik. Nu begreep ik uit een item over die afgebrande wagens in zeeuws vlaanderen dat er tussen carnavalsverenigingen een levendige handel bestaat in wagens dus ik heb op grond daarvan toch redelijke hoop dat het met dat hergebruik rgelmatig wel goed zit.

 11. Zo’n optocht lijkt me wel leuk om te zien hoor! Maar verder heb ik helemaal niets met carnaval. bewegende, die toch echt van onder de rivieren is, ook niet.

 12. toch wel gezellig, dat carnaval.
  Al meot ik zeggen dat ik het dit jaar gemist heb…

 13. @frans: denk niet dat carnavalsoptochten direct veel druk op het milieu zeten maar moet bekennen dat ik er weinig verstand van heb.

  @Adriana: het principe zal ik ook nooit begrijpen vrees ik en toen vanochtend bleek dat de huisarts ook met carnaval is en de supermarkt eerder dicht gaat (terwijl die tegenwoordig op koninginnendag dan wél open zijn, wat ik ook weer belachelijk vind), heb ik stiekem nog even zitten zuchten 🙂

  @GobboE: ach nou ja, volgend jaar is het vast weer 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft