What's in a name?

Zeg nou eerlijk, er is toch niemand die verwacht dat Carl, Chris of Coen besluit zijn eerste letter te combineren met sinner om vervolgens leuk met HoOfDLeTTerS te gaan spelen en zo op de nickname CiNNeR uit te komen? Of vindt u CiNNeR ook een typisch mannelijke bijnaam?

Denk dat ik het maar een vast plekje op de voorplecht ga geven, CiNNeR is vrouw!

Comments (19)Previous

Nederland christelijk intolerant

Next

De naakte waarheid

19 Comments

 1. Keeske de Vlaming

  Aan de andere kant…..

 2. Keeske de Vlaming

  Had dat wel door hoor, van dat vrouw zijn enzo…
  En Keeske?
  Is Opa!

 3. Ik neem aan dat Keeske de Vlaming binnenkort Keeske de Opa of Opa de Vlaming wordt? 😉

 4. Keeske de Vlaming

  ^:)^^:)^^:)^
  Voor mijn kleinkind
  De verschrikkelijke scheet….
  En hup, weer gesmolten…..
  Maar..we hadden het over wat anders

  >:)>:)>:)

 5. Maar dat ZIEN ze toch wel aan de LIPPENSTIFT-kus? Of zijn er mensen die niet kijken naar een site?
  Oh en gefeliciteerd Keeske 🙂 !

 6. Ik heb nooit anders geweten dus zo logisch is die conclusie in ieder geval volgens mij niet. Maar nu heb ik natuurlijk twel wee logjes terug net bewezen niet al te helder ziende te zijn 😉

 7. twel wee? zie je wel ik weedt al wat ik ga typen voordat ik aan het woord toe ben “wel twee” moet dat natuurlijk zijn.

 8. Keeske de Vlaming

  Dank voor de felicitaties…
  De kus in lippenstift is ook internet taal geworden he,,dus wellicht niet meer zo sexe
  gebonden?

  :-b:-b:-b

 9. @Keeske: trotse opa’s schoppen kont 😡

  @Jolie: denk dat de meesten mijn site niet gezien hebben, maar er zijn er die zelfs na het zien van de site een ‘hij’ vermoeden. Moet wel zeggen dat het vroeger erger was, toen ik nog allemaal pin-ups in mijn logo had staan. Ik wordt trouwens op veel fora automatisch geweerd in eerste instantie, die gaan er vanuit dat dit een pronsite is 🙂

  @frans: aan de medische wiet tegenwoordig? 😀

 10. nooit getwijfeld aan de vrouwelijkheid van dit log en haar logster…

 11. ‘Cinner’ is toch gewoon ‘Sondaar’. Dat bij woorden als zondaar en boef altijd aan mannen gedacht word vind ik discriminatie. Helaas moeten mannen daarmee leren leven. Omgekeerd moeten vrouwennamen of op een A eindigen (Lia, Ria, Mia) of verkleinde mannennamen zijn (Willempje, Keesje etc.). Dat is natuurlijk ook een ramp en zeer keuzebeperkend. Is Cinster nog een optie? :)>-

 12. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het begin dacht dat je een man was. 😉 Maar dat heb nu nog met bepaalde blogs dat ik niet altijd zeker weet wie er achter zit, man of vrouw.

 13. @Kurai: in positieve zin hoop ik 😉

  @Xiwel: Nou ja het is ook wel typisch nederlands/belgisch geloof ik, in Amerika wordt er van uit gegaan dat Cinner vrouwelijk is. Maar hoe dan ook, ik ga mijn naam niet veranderen hoor, CiNNeR past veel beter dan Cinster 😀

  @Pascal: moet bekennen dat ik me ook wel eens vergis. Maar schrijf ik zo mannelijk dan?

 14. Wimmie

  Wat!? CiNNeR is een vrouw? Daar gaan mijn toekomstdromen *zucht* =((

  Ik vind Cinister wel wat hebben, mocht je een nieuwe naam willen :d

 15. Wimmieeeeeeee!! >:d< Bij de weg, Cinister heeft zeker wat ja. Hoewel dat nog mannelijker klinkt misschien?

 16. ach en wee

  CiNNeR, mea culpa, mea maxima culpa.

 17. 😀 😡

  Overigens ben je bij lange na niet de enige en zal je ook wel niet de laatste zijn, ach en wee.

 18. ach en wee

  Ik had je blog nog nooit bekeken. Nu dus wel. Onmiskenbaar 100% vrouw.

 19. Ja daar is geen ontkennen aan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft