Leve de (schuld)hulpverlening!

Ach welja, als een blik hulpverleners en organisaties niet goed werkt, dan doe je er gewoon nog een extra manager bij natuurlijk …

Comments (10)Previous

Auteursrecht-scam raakt 'in'

Next

Gaat het goed dan?

10 Comments

 1. Zou het een een nieuwe religie zijn? Uw oplossing voor ieder probleem: de manager. Sturing in uw leven kwijt? Neem een manager. Last van uw maag? Geld over? Tekort aan bestuurslagen? Je kunt niet kiezen in de winkel? Geloof in de manager en Hij zal u redden.

 2. Ai ai, fijne ontwikkeling. Zouden we ook tot hem moeten bidden dan? 😉

 3. Keeske de Vlaming

  Wij willen zo graag in een commissie om dat eens piekfijn te onderzoeken!!!
  >:)>:)>:)

 4. Bidden is vast niet nodig, maar wekelijks een paar duizendjes in de collectezak wordt dringend op prijs gesteld. Of dwingend, daar wil ik niet moeilijk over doen.
  @Keeske: schuift dat nog wat zo’n commissie? Anders teken ik graag bij. 😉

 5. *Ziet een steel met zak voorbij komen*

 6. Tja.. door de bomen het bos niet meer zien?
  Of.. het afschuifsysteem nog vlotter in werk gezet.zo krijg je het kringetje weer rond..
  Al met al schort het vaak aan de samenwerking ,zeker als het om overheidsinstantie,s gaat blijkt dat ze lijnrecht tegenover elkaar staan..of de rechterhand niet weet wat de linkerhand doet..

 7. @feex: ik vrees het tweede. Als door de bomen het bos niet gezien kan worden, helpt het meestal weinig om er een boom bij te planten. Maar dat is tegenwoordig in de mode geloof ik. Je lost de problemen niet op maar roept een extraatje in het leven die niet verantwoordelijk is voor ontstane problemen en er ook nog eens weinig aan zal kunnen doen.

 8. Hoorde net iets anders interessants (dat hier misschien een beetje off topic is, maar het heeft met zorg te maken: zie hier Ga het morgen zelf even verder bestuderen, maar lijkt toch een ommekeer waar het het soort huishoudelijke hulp dat mensen krijgen betreft.

 9. Ga er zo nog over schrijven. Viond het een goede ontwikkeling maar ook lichtelijk absurd. Men doet alsof een dreiging afgewend wordt terwijl een boel personeel al gedwongen is alfahulp te worden of ontslag heeft gekregen. Die mensen lijken gewoon vierkant pech te hebben. Bovendien wordt het gespecificeerd tot gehandicapten en bejaarden, dan is er nog een groep over die blijkbaar wel opgezadeld zou mogen worden met alfahulp of de staatssecretaris is er weinig duidelijk over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft