Op de valreep

CDA-Kamerlid Henk Jan Ormel zat zo eens in de Kamer om zich heen te turen toen plots – bijna als teken des Gods – een vraag zijn hoofd binnen viel: “zou het aantal weken waarop vrouwen abortus mogen plegen nog wel van deze tijd zijn?” En omdat de Kamer van alles leuks doet zonder enige reden, stelde hij staatsecretaris Bussemaker voor dat voor de lol eens te onderzoeken. Let wel, gewoon maar een open vraag hoor. Over de wenselijkheid van aanpassing deed Henk natúúrlijk helegaar geen uitspraak.

PVV-Kamerlid Fleur Agema had al eerder het licht gezien en maakte van de gelegenheid goed gebruik. Het moet met acht weken maar eens afgelopen zijn met eventuele bedenkingen. En laat die sloeries ook meteen hun abortussen zelf betalen, dat zal ze leren voortdurend vruchten te laten weghalen!

Dan waren er nog meer bijzondere ideetjes vandaag. Zo wil Henk Jan graag wat subsidie rondstrooien om op dezelfde wijze seksueel moraal te onderwijzen als Amsterdam leert dat je elkaar de hersens niet in moet slaan en vond Agnes Kant dat kinderen zelf wel kunnen bepalen wanneer ze dood willen. En toen ging de bel en was het vakantie ..

Voor de mens die wat verder wil griezelen lezen over de standpunten van Henk Jan Ormel

Comments (5)Previous

Gaat het goed dan?

Next

Hoe het volgens André moet

5 Comments

 1. Keeske de Vlaming

  Om maar eens een gotspe te gebruiken…

  Mijn God, gaat dit nog ergens over??

  Jongens van Jan de Wit, VOC mentaliteit, het is een pláág!
  Jaja, dan komen er nog zes, ik ken mijn klassiekers
  :d:d:d

 2. U dit diep in de materie Keeske 🙂

 3. Lennard

  Reli-fundi’s, van welke soort dan ook, hoeven wat mij betreft niet te regeren. Daarom stem ik ook niet op ze. Net als PVV, dat stem ik ook niet. Anderen wel. En verdomme. Dat recht hebben ze. Helaas :((

 4. *Geeft zakdoekje*

 5. Het is jammer dat zijn ouders er kennelijk soortgelijke ideeën op na hielden [-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft