Slechte wiet

In de Telegraaf waarschuwt burgemeester van Bergen op Zoom Han Polman vandaag belgische en franse drugstoeristen voorzichtig te zijn met wiet uit Bergen op Zoom en Roosendaal. Men zou na gebruik van de soft-drug ernstig ziek worden omdat er glas en glasvezel in verwerkt zijn.

Gek genoeg worden inwoners niet gewaarschuwd uit te kijken. Dat kan zijn omdat toeristen veelal grotere hoeveelheden in een keer willen halen en dus niet bij de ‘reguliere’ coffeeshop terecht kunnen maar naar een drugsrunner gaan, waar ze makkelijk opgelicht kunnen worden. En dan trouwens niet alleen uit moeten kijken voor glas of glasvezel maar ook dat ze geen hooi, gras, sla, boerenkool of andijvie krijgen.

Het ligt echter meer voor de hand dat de burgermeester doet alsof zijn inwoners nog nooit van wiet gehoord hebben, in lijn met gevoerd beleid. In genoemde gemeentes is al tijden een ware klopjacht gaande op alles wat ook maar met wiet te maken heeft. En wel door *afstervend tromgeroffel* Team Courage. Onder het mom ‘drugscriminaliteit en -overlast bestrijden’ worden ook hobbyisten nietsontziend aangepakt alsof het criminelen van de bovenste planken zijn. Om maar een voorbeeldje te noemen:  kennissen kregen beiden 240 uur taakstraf omdat ze de vijf plantjes die buiten wel mochten staan, niet binnen hadden mogen halen omdat je dan plots teveel in bezit hebt. De planten werden met stengels, wortels, blaadjes en al gewogen et voila, de burger met goedgekeurde plantjes was plots de crimineel die bestreden moest. En werd. 

Oftewel, drie maal raden waar die beroerde kwaliteit van wiet vandaan komt. Denk dat dus de inwoner ook wel mag uitkijken ..

Comments (9)Previous

ChristenUnie en huishoudelijk geweld

Next

Slecht beleid

9 Comments

 1. patchwork

  😀

  Doen die kwekers eens wat aan energiebesparing met glaswolisolatie op zolder, is het wéér niet goed….

 2. Misschien is het wel “high” quality glas en glasvezel: weet die burgemeester veel.:x

 3. Het is wel onzin, of ze nu buiten of binnen staan hehe 5 planten zijn 5 planten

 4. De wiet is al jarenlang heel erg slecht. Al dat Homegrown zit vol chemicalieen die gebruikt worden voor zo groot mogelijke oogsten. Ik wil Biologisch Dynamische wiet.

 5. Ik zie een gat in de markt..
  ;))Ga hooi verkopen als wiet ….en konijnenkeutels als hasj..
  Genoeg Duitsers hier.. invoer is geen probleem en tevens puur natuur(lijk):d*
  * zoekt gelijk in het konijnenhok verder*..:

 6. Keeske de Vlaming

  “Tsjémig de pémig, zeg…….”

  ~o):-&

 7. HKH

  LOL< misschien moet ik maar eens gaan roken: andijvie 😉

 8. chronical

  het gedacht da ge u eigen tepletter moogt zuipen , en dat die zatlappen hun drugs op elke hoek van de straat kunnen kopen + dat het gewoonweg ongezonder is dan wiet is gwn belachelijk , wie zijn zun om ons te zeggen da we na ons werk ni een jointje mogen smoren . een echte schande als ge het mij vraagt !!!

 9. RAHELL

  IK WIL TEGEN DE WEEDBLOWERS ZEGGEN: PAS OP !!! , VOORAL IN VOORGEDRAAIDE JOINTJES KAN HET ERIN ZITTEN:

  IK WAS BIJNA DOODGEGAAN ERDOOR, PLOTSELING SCHEURDE MN LINKER LONG VAN BINNEN, ALLEEN BLOED EN VOCHT, KON NIET MEER ADEMEN, OOK NIET MEER LOPEN ERDOOR, ER KWAM ALLEEN MAAR BLOED UIT MN LONGEN:

  DEGENEN DIE GLASVEZEL ERIN ZETTEN: IK VERVLOEK JULLIE EN JULLIE KINDEREN.
  EN DEGENEN DIE EROM LACHEN: GO TO HELL.

  ER BLIJKT OOK GROTE HOEVEELHEDEN VAN DEZE TERRORWIET UIT DE OOSTBLOKLANDEN TE KOMEN/

  HET DUURDE 3 MAANDEN VOORDAT IK WEER BEETJE NORMAAL WAS EN NAAR BUITEN KON,
  IK ROOK OOK NIET MEER.

  HET KOMT VAAK VOOR MAAR VELEN PRATEN ER NIET OVER,

  IK VIND DAT KOFFIESHOPS EN DEALERS VOOR HET VERKOPEN VAN GLASVEZELWIET/ TERRORWIET, AAN ONS CONSUMENTEN STRAFBAAR BEVONDEN MOETEN WORDEN EN ALLE MEDISCHE ONKOSTEN MOET BETALEN PLUS EEN GEVANGENISSTRAF MOETEN KRIJGEN, GEEN BOETE IN IEDER GEVAL.

  KIJK ECHT UIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  PEACE OUT…………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft