Zoöfilie op de politieke agenda

PVDA’er Harm Evert Waalkens vindt het met zijn ecologisch vleesveebedrijf en melkveehouderij  heel normaal zijn arm tot aan de oksel in een koe te steken. Daar heeft een koe namelijk zo’n last niet van. Echter van het idee dat hij zijn piemeltje erin zou steken, beslaat zijn bril bijna van verontwaardiging. Want dat is ontuchtig!! En dus dierenmishandeling. Hebben we het nog niet eens de ernstige misstanden in de bio-industrie gehad *zucht* Blijkbaar niet nodig, het was een verbod op sex met dieren wat vandaag hoog op de politieke agenda stond.

Ook eigenaardig is hoe iedereen zich vandaag vooral blindstaarde op dierenleed en de eenzame schaapsherder. Waar de vrouwen in deze industrie amper aan bod kwamen en daar volgens mij toch het echte leed zit om je druk over te maken.

Maar goed, uiteindelijk is het allemaal overbodig gezwets als je het mij vraagt. Er zijn wetten op dierenmishandeling, wetten op vrouwenhandel en te weinig wetten met betrekking tot de bio-industrie en deze wet getuigt meer van enorme moraalridderij dan wat anders. Daar heeft de man dan maanden en maanden op zitten zwoegen …

Sluit me verder maar aan bij Midas Dekkers: mensen die sex met dieren willen moet je niet opsluiten in de gevangenis maar psychiatrische hulp bieden.

Comments (9)Previous

Nou MOE

Next

Verbod op godslastering krijgt tweede leven?!

9 Comments

 1. desiree

  Die arm tot de oksel erin bij de koe is overigens gestoken in het rectum.
  Dit is om de cervix op te voelen en het insemineerstaafje (wel via de bekende weg maar niet noemenswaardig van omvang, max diameter van 1 cm of zo) op zijn plaats te krijgen.
  Maar dit even terzijde.
  Het wordt tijd dat er echt eens een schone handel rond dieren zou moeten gaan ontstaan, maar dit lukt dus al niet eens als het om mensen gaat.
  Laat ze tot die tijd alsjeblieft een videootje huren.

 2. Zij de koe in het slachthuis.
  Gelukkig wordt ik alleen maar geslacht en niet vetrkracht.

 3. krijg het laatste woord hierboven niet eens goed van mijn toetsenbord:
  verkracht dus.

 4. ik wil er niet eens over nadenken…vind het zo walgelijk…..:-&:-&

 5. Stefan

  Ach, gelukkig is ritueel slachten nog wel toegestaan… 😕

 6. @Stefan: maar onceremonieel castreren dan weer niet [-(

 7. Deze wet zou juist een buitenkans zijn om de bio-industrie aan te pakken. Een verbod op het naaien van koeien en varkens, die in massabordelen worden opgehokt, en waarvan de eigenaar niets dan genot heeft in zijn portemonnee. Proefprocesje?

 8. Keeske de Vlaming

  * durft bijna zijn kater geen kopjes meer te geven en zijn poes over de buik te strijken…

  Of…

  😡

 9. Jaco: lijkt me een puik plan! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft