Visolie

Visolie capsules in specifieke samenstelling zou werken bij ADHD en depressie en ik dacht afgelopen vrijdag ‘och, baat het niet dan schaadt het niet’. Nou ja of het baat zal ik nooit weten, dat het bij mij toevallig schaadt ben ik dan inmiddels wél weer achter. De eerste monsterlijk grote capsule werd niet geaccepteerd door mijn maag en daarna werd helemaal niets meer geaccepteerd door mijn maag. Inclusief de medicijnen die ik slik voor jawel .. mijn maag. Zal u de details besparen maar hou het er maar op dat ik me wel eens beter gevoeld heb.

Nou ja, weten we dat ook weer .. 

Comments (14)Previous

Verbod op godslastering krijgt tweede leven?!

Next

Weer een vordering voor cinner.com

14 Comments

 1. Ik slik die rotzooi vanwege mijn hoge cholesterol. Ik word er soms onpasselijk van. Later boer ik nog die visolie op.

 2. Heb ik ook eens gelezen omega vetzuren enzo..
  De vis wordt duur betaald?

 3. Wie heeft je in godsnaam aangepraat dat visolie tegen ADHD werk?

 4. Visolie helpt wel, maar dan moet je het wel weken gebruiken, voordat het resultaat heeft. Helaas in jouw geval is het dus niet raadzaam.

 5. ai…heel veel sterkte en beterschap

 6. citrientje

  brrr sterke hoor :-&

 7. desiree

  Volgens mij kun je beter een stukje zalm lekker in de oven zetten met citroen en dille een kwartietje. En een harinkje, dan heb je ook een heleboel visolie binnenhoor, en veel minder maagproblemen volgens mij…
  Ik kan ook vaak niet tegen dat soort pillen.
  Haal die olie maar uit lekker en gezond eten, veel leuker!
  Eet smakelijk :d

 8. Mick

  Pfff, heb jij weer … :-&

  Beterschap!

 9. patchwork

  Ja joh. gewoon een lekker vet visje eten, minimaal 2 keer per week, in combi met calcium- al weet ik niet precies hoeveel daarvan. Schijnt ook wonderen te doen bij PMS. (Zou er in de graatjes geen calcium zitten?Dat wij weer moeilijk doen door zaken te scheiden…)
  En PMS lijkt best wel op depressieve ADHD eigenlijk….

 10. @Pascal: helpt het ook?

  @feex: in dit geval wel ja :-&

  @Leibele: daar zijn vele wetenschappelike verhandelingen over te vinden (onder andere onder de link die ik gaf 😉 ) Er zijn net zoveel wetenschappelijke verhandelingen die beweren dat het niets doet trouwens. Enfin, het is ook goed ivm cholesterol en hoge bloeddruk en ik dacht dus dat het niet zou schaden, hoogstens zou baten. Dat dat dan anders uitpakt had ik misschien wel lichtelijk kunnen voorzien maar goed, niets meer aan te doen.

  @Erwin: de plannen waren groots maar ga maar over op de vissticks

  @GobboE: tnx

  @Citrientje: ook tnx

  @Desiree: helaas is vis een dure hobby, zeker in deze regionen (weinig viswinkels). En moet er een eind voor rijden. Dat wordt diepvriesvis 😉

  @Mick: tnx

  @patchwork: als ik last heb van PMS brult mijn lichaam om rood vlees, heb nooit gemerkt dat vis dan wat deed eigenlijk (rood vlees wel, ga ik me wat steviger voelen. Maar dat zal het ijzergebrek wel zijn 😀 ). Calcium zullen we wel zat binnen krijgen, je kan je kont niet keren of er is weer ergens calcium aan toegevoegd (moet tegenwoordig eerder uitkijken dat je niet teveel binnen krijgt, krijgen we allemaal osteoperose)

 11. Eet je wel eens vis ?, mischien ken je er gewoon niet tegen. Ik eet nooit vis omdat ik er niet tegen ken

 12. Ik heb er ooit iets over gelezen in het boek het brein als medicijn.
  voeding schijnt zeker invloed te hebben op je gesteldheid.
  Een goede voedingsbodem dus..
  Ook schijnt gezond eten in de Amerikaanse bajes een ‘goede invloed te hebben’

  Maar die capsules.. Ik heb ze ook gehad, idd dat opboeren herken ik..:-&

 13. desiree

  Vieze olie
  Veel betere titel! b-)

 14. patchwork

  Nee gekkie- natuurlijk helpt een harinkje niet acuut tegen PMS! Dan zou de visboer hier in 1 week binnenlopen! 😀 Het helpt over langere tijd, als je het regelmatig eet.
  Teveel calcium geeft osteoporose? Calcium was daar toch tégen?
  * zo, tijd voor een biefstukje* 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft