Laten we geen haat zaaien

In Nederland heerst een klimaat van angst en haat”, aldus Danen. “In Nederland is een verdeelde samenleving ontstaan van ‘wij tegenover zij’. Het is tijd om kleur te bekennen, nu het debat gedomineerd wordt door dagelijkse tirades tegen hele bevolkingsgroepen. Verder

En om aan te tonen hoe tolerant, vrij en vol respect we zijn naar iedereen, gaat dertien honderd man – onder het mom van vrijheid van meningsuiting – op de Dam staan demonstreren tegen een persoon.

Leg dat je kinderen maar eens goed uit … 

Comments (7)Previous

Prettig pasen

Next

Vorderen mag

7 Comments

 1. … daar gaat weer een generatie. 😉

 2. patchwork

  Zou het een sneeuwbaleffekt krijgen? dat er volgende week op de dam 2600 man weer hún mening daarover gaan uiten? enzovoorts?
  *Zou ik nog een vergunning kunnen krijgen voor een halal koek-en- zopie-kraam..*

 3. Tedje

  Who, zelfs Cinner begint het een beetje voor Wilders op te nemen…

 4. En ieder gezond denkend mens zaait nog geen haat als hij of zij tegen Blonde Geert demonstreert. Of vind jij soms dat die man beschermd moet worden tegen al die protesten tegen hem?

 5. Kitty

  HAHAHAHAAHAHAHAHA…jij bent echt goed voor mijn lachspieren hoor…maar dat heb ik wel eens eerder gezegd geloof ik…

  IK BEN HET MET JE EENS IIG!!!!

  hehehehehehehhehehe 😕

 6. @beeobee: 😀

  @patchwork: wie weet, het geeft wat te doen in de lange weekenden he?

  @Tedje: ho ho, ik neem het niet voor zijn standpunten op. Maar ik zie idd niet in waarom mensen hem zoveel publiciteit blijven schenken.

  @Leibele: Kom nou toch. Ongeacht wat je van Wilders of de PVV vind, is het toch wel absurd een demonstratie te organiseren die enerzijds vrijheid van meningsuiting, tolerantie en verdraagzaamheid voorstaat en anderzijds gericht is om een persoon de mond te snoeren?

  @Kitty 😀

 7. patchwork

  Is allemaal smeerolie joh- in de hoop dat er in de landen die het allemaal nogal zwaar opvatten ook wat over in het nieuws verschijnt zodat de heethoofden wat kalmeren en hun plofvestjes in de kist laten zitten, de auto´s heel laten en olie blijven leveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft