Lucas Was Hier correspondeert nog even door

Geloof dat het in rechte betrekken (nog) niet doorgegaan is, het heen en weer schrijven dan weer wel. Eigenaardigheidje tussen de eigenaardigheidjes, de laatste brief  wordt ondertekend door dhr. Schuld zelf, maar in de brief wordt gerefereerd aan dhr. Schuld als zou hij een derde persoon zijn (?).

Enfin, lees: LWH Klantenservice: mails van Swordstone …

Comments (5)Previous

Wat 'verdient' men?

Next

LWH correspondeert nog even door (2)

5 Comments

 1. Court will be in session 22.00 on 3/29 You will be heard but first a nice cup of ~o)

 2. Kitty

  tjongejonge…..

  het voelt voor mij inmiddels aan alsof dit een pilot is voor de aller- aller- aller- aller- eerste weblog-soap on the internet…(wat natuurlijk een comment van nix is)…(en het betreurend is dat het over jou gaat)…maar tjezusss ik hoop dat het goede en eerlijke recht van het hedendaagse uiteindelijk aan jullie kant zal zegevieren!!! Ik prijs Lucas om zijn gedreven gevoel nu eens en voor altijd met dit soort charlatans af te rekenen…en hoop ter harte dat anderen in weblogland dit meenemen wanneer zij zo voor het blok gesteld worden…en er meer en meer tegenstand wordt geboden..

  dit moet echt wettelijk wat beter geregeld worden…en het liefst met zo min mogelijk kalveren die eerst in die put moesten liggen voor deze regel ‘getemperd’ word…:-@

 3. christinA

  Wat heeft zwaard bij LWH gedaan?
  Er is trouwens ook usenetgroep.

 4. christinA

  googlegroep bedoel ik natuurlijk.

 5. *Gaat de kalender erbij pakken*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft