Achter de schermen …

… wordt nog even druk geherverherbouwd.

Geen grote veranderingen trouwens, het is meer een voorjaarsschoonmaak.

Nope, nog lang niet klaar .. En bij nader inzien waarschijnlijk toch een enorme verbouwing richting iets rustigers. Of iets heel anders. Even kijken hoe morgen de wind waait ..

Comments (12)Previous

Politiek 2.01

Next

Update

12 Comments

 1. ah, veel succes!!! 🙂

 2. desiree

  Wat is de score op de schaal van Richter ? :p

  Succes @};- 😡

 3. Is soms nodig…

 4. patchwork

  Waar die zomertijd al niet toe leidt…

 5. *probeert door de stofwolken een glimp van het werk op te vangen maar ziet nog niets* Succes ermee, ik houd het wel gewoon bij het vertrouwde uiterlijk van mijn log, ik ben veel te lui om te verherverbouwen.

 6. Om een uur of vier begon ik iets vaags maar heel erg paars’ door de stofwolken te ontwaren, om een uur of vijf begon het hier op te lijken maar dan zonder zijbalken en reactie geval en nu is dit het voorlopige resultaat? En dat heet dan in eerste instantie een kleine voorjaarsschoonmaak? Ik hoop dat ik niet in de buurt ben als jij ergens echt de bezem door gaat halen [-(;)

 7. Ik ben benieuwd, krijg zelf ook alweer kriebels lol

 8. Neem maar een snipperdag, het is nu mooi weer!!

 9. Gaat er goed uitzien volgens mij! Succes!

 10. nogmaals veel succes dan 🙂

 11. Soms heb ik ook wel zin om iemand te verbouwen…
  Besluit dan toch maar de negatieve energie ten goede te gebruiken en bijvoorbeeld de keukenkastjes uit te ruimen.

 12. HKH

  OmKatten? Soms moet het…ik heb het nog nooit gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft