Update

Goed. WordPress heeft dus een nieuwe versie uitgebracht: wordpress 2.5. En hoewel het er allemaal spiffy uitziet en heus leuke dingen kan, heeft het ook menig thema ‘gebroken’. U voelt hem al aankomen, zo ook de mijne inderdaad. En lullig genoeg had dat niet alleen effect op het voor u zichtbare deel, achter de schermen was de puinzooi nog veel groter. Enfin, vandaar dat ik een kleine week zoet ben geweest met verbouwen zonder dat u nou echt spectaculaire veranderingen te zien krijgt.

Maar allee, de hele handel werkt weer als een zonnetje (hoop ik). In de de lay-out zijn her en der wat puntjes op de i gezet en zover ik kan zien, heb ik eindelijk die irritante foutmelding weg gekregen. Verder is het thema widgetized gemaakt, maar dat zal u verder een zorg zijn.

Ik ben blij dat het af is in elk geval. Komt u iets storends tegen, wilt u dat even in het reactiedingetje gooien?

Update: grmbl De database heeft zich niet best gedragen gedurende de systeemwissel. Alle oude postings zijn plots vergeven met Â’s Morgen maar kijken of en hoe ik dat er weer uitgesloopt krijg.

Comments (14)



Previous

Achter de schermen …

Next

Dijkshoorn discrimineert Christen?

13 Comments

 1. Ik vind het er gelikt uitzien. Leuk dat agendablaadje als post datum. en tot nu toe kom ik nog geen vreemde dingen tegen (als het met het posten van dit comment misgaat gil ik nog wel een keer, desnoods via mail)

 2. Nou, ook daarover hoef ik niet te gillen 😉

 3. HKH

  Ik zie helegaar geen veranderingen of dingetjes die niet werken. Chapeau: gewoon gewoon blijven geen veranderingen less is more!

 4. desiree

  Ik vind alles knap op dit gebied.
  Doe het je niet na in ieder geval!!!
  Petje af alweer ^:)^
  😡 @};-

 5. Niks mis mee…

 6. Ja, het ziet er GOED uit!
  Ik opperde vanavond nog ons houtwerk binnenshuis in deze kleurstelling te schilderen, maar het stuitte op lichte bezwaren van het enige mannelijke huisgenootje 😉
  En die karakters, / tekens ik za; het morgen aan E. vragen. Het is iets eenvoudigs maar het woord is me op dit uur ontschoten 😉

 7. Hmmm, als ik het zo lees…dan wacht ik nog even met upgraden…

 8. @Frans: dankjewel! Het idee is gejat vanzelfsprekend, het is moeilijk nog orgineel te zijn in dit soort dingen. Blij dat alles prima lijkt te werken.

  @HKH: het zijn wat kleine dingetjes, menu is met afgeronde hoeken, datum wordt iets anders weergegeven etcetera. De rest is meer achter de schermen vanwege de update. Tnx voor de complimenten.

  @Desiree : dankje 😡

  @Pascal: gelukkig.

  @Jolie: oew ik ben benieuwd, want die karakters er ineens tussen, dat is wel zonde. Bij de weg, de kleurstelling zou hier in huis ook op weerstand stuiten 😉

  @Xaviera: wellicht valt het mee, het breekt voornamelijk themes die erg zijn verbouwd. En op zich werkt de nieuwe versie wel beter. Maar goed, je loopt enig risico inderdaad.

 9. Ik mis smiley “duim omhoog” en daarom tik een een hele zin 😉

 10. @Henk: dat krijg je met dat gerommel met die smileys, dan willen de meest voor de hand liggende nog wel eens vergeten worden 😉

 11. Alle oude postings zijn plots vergeven met Â’s Morgen maar kijken of en hoe ik dat er weer uitgesloopt krijg.

  Dag Cinner, iik vroeg mijn af hoe je dat probleem hebt opgelost, aangezien ik dat ook heb op spraakloos.nl :((

  Alvast bedankt 😉

 12. Zoals je kan zien in d eposting, heb ik het ook nog niet opgelost. Het zou een conversie probleem zijn. Enige oplossing die ik kan bedenken is de mySQL db downloaden, een batch maken om die tekens te verwijderen en dan d eboel terugplaatsen. Maar dat zal toch erg veel werk zijn vrees ik.

 13. Bedankt voor het antwoord en ik zal hier mee moeten leven :)>-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft