LWH kapt contact Swordstone af

As we speak is het na twaalf uur in de nacht, dus de vaste bezoeker weet dat er een mail van Stichting Swordstone zit aan te komen. En inderdaad, de mail is binnen. En hoewel ik moe van het gebeuren begin te worden, volhard ik in mijn standpunt. Bovendien breek ik de correspondentie af. Een mens heeft wel wat beters te doen dan zich bezighouden met de op niets gebaseerde argumenten van ene heer Peter-Vincent Schuld. Lees verder: LWH kapt contact Swordstone af

Robert Engel heeft het wel gehad met Peter-Vincent Schuld. En terecht, want Schuld weigert een en ander gedegen te onderbouwen. Het leven kan maar makkelijk zijn? “Ik stuur je een rekening, wil je die even onderbouwen en de bewijslast bij elkaar zoeken? Dat is dan 2400 euro.”

Comments (3)Previous

Vervloekte popmuziek!

Next

PvdA-gemeenteraadslid uit stelen

3 Comments

  1. Dat die PVS nog tijd heeft om de foto’s waar hij zoveel geld voor vraagt te maken… (aan de andere kant verklaart dat wel de tarieven die hij wil rekenen: veel andere inkomsten houdt hij zo natuurlijk niet meer over)

  2. @frans54: hij schrijft voornamelijk s’nachts .. 😀

  3. Ja, en volgens mij met een bak drank achter zijn kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft