Geen claim maar 'vriendelijk' advies

Stel je toch eens voor, Coen Jacobs heeft zomaar geschreven dat elke gek in Nederland claimbrieven kan versturen en dat mensen wellicht even na moeten denken of ze die zomaar zullen betalen. Peter Vincent Schuld van stichting Swordstone wist niet wat hij las! En klom vriendelijk als altijd, onmiddelijk in de pen om de wereld te behoeden voor misere:

“Defacto adviseren wij u om uw lezers zorgvuldiger te adviseren. Zij die afgaan op uw adviezen en toch worden veroordeeld kunnen mogelijkerwijs u aansprakelijk stellen voor het verspreiden van onjuiste informatie.”

Natuurlijk zou u ook zomaar van de trap kunnen vallen of wie weet blijkt de Dodo helemaal niet uitgestorven!?

Nog meer advies nodig, lees ook even:  Internet-oplichter Schuld moddert verder

Comments (2)Previous

Mijn vader de waarzegger

Next

Weg vrijheid van meningsuiting

2 Comments

  1. HKH

    En de Russen stonden al tien keer op mars. Wat een farce dit, wel een mooi item voor een boek: claim tot vriendelijk advies. Ben jij ooit tot betalen overgegaan trouwens, of moddert dat ook nog door?

  2. @HKH: Cozzmoss heb ik destijds een schikking betaald. Maar Swordstone heb ik helemaal niets gedaan en niets meer van vernomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft