Solidair met Nekschot

Solidair met Gregorius Nekschot
Lucas was Hier verklaart zich solidair met Gregorius Nekschot en daarvoor heeft Conan enkele banners/buttons gefabriekt.

Nou moet ik bekennen dat ik wat twijfel had of ik zo’n banner moest plaatsen. Op zich ben ik niet onvoorwaardelijk fan van het werk van Nekschot en het plaatsen van een banner heeft iets weg van een gezellige internethype. Aan de andere kant is het geen kwestie van smaak maar een kwestie van principe: vrijheid van meningsuiting is een groot goed. In die zin ben ik zeker solidair met Nekschot. Dus bij deze .. 

 

Comments (2)Previous

Weg vrijheid van meningsuiting (2)

Next

Wethouder praat poep

2 Comments

  1. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en ik ben tegen het verbieden van van alles. Sterker nog, daar zou een verbod op moeten gelden. Maar vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief en MOET soms getest worden. Of het nou een rechtse nekschot is of een linkse rakker. Al is het kabaal waarmee het getest wordt nogal onnodig.

  2. Het kabaal waarmee het getest wordt is juist het punt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft