Hyper moe overload

Even de katjes eten geven zou het inderdaad de aanvoerslang van de vaatwasser zijn moet morgen wel brood halen Dreadlock Holiday welk boek zal ik het eerst gaan lezen en koffie wat voor weer zou het worden zou nog een herhaling kijken het is alweer vijf uur niet vergeten medicijnen te bestellen lalalala tyfus, wat ben ik moe zeg geen cola gedronken dat is supergoed kut steek mijn asbak in de fik niet vergeten K te bellen en mijn oma ook misschien lijstje maken nee niet misschien gewoon doen dus telefoonrekening niet vergeten dag poepie waldkorn hoeveel shag heb ik nog in huis pff rare dromen TBS was wel een geweldig goede film hee mail shit vergeten site te kijken Y ook bellen volgende week lekker voetbal kijken moet weer gaan lezen Moonlighting was echt leuk wanneer zal ik weer bij mijn pa gaan logeren blond staat toch verrekte goed pprrffttt!

De vermoeider ik raak, de erger het wordt wat behoorlijk vermoeiend is. U neemt het mij vast niet kwalijk dat ik even op zoek ga naar een rustpuntje …

Comments (9)Previous

Gezondheid 'overgewaardeerd goed'

Next

In de rechtzaal: Swordstone vs Robert Engel

8 Comments

 1. veel sterkte en hopelijk vind je rust

 2. HKH

  Je hebt groot gelijk, over zes week ga ik ook: vive la france!

 3. Nee hoor, dat neem ik je niet kwalijk 🙂 Doe maar lekker rustig aan!

 4. Marc Heeren

  Lekker rustig aan doen, dat is vast goed voor je!

  Vergeet je niet om shag te halen??

 5. @GobboE: het zal relatief wezen 😉

  @HKH: ik ga niet op vakantie hoor, dit is een doordeweekse dag en slechts ietsje drukker dan normaal 😉

  @Adriana: tnx 🙂

  @Marc: LOL Shag ben ik niet vergeten. De rest overigens wel ..

 6. HKH

  aha, chill dan maar. En niet teveel roken!

 7. Oef. Ik drink geen koffie of caffeine, is dat ook goed? 🙂

 8. citrientje

  oeiiiii druk, druk druk, niks vergeten hoor. Of alles vergeten en dan ben je niet zo druk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft