In de rechtzaal: Swordstone vs Robert Engel

Waar sommigen het idee begonnen te krijgen dat Peter Vincent Schuld’s Swordstone het nooit tot de rechter zou brengen, viel bij Robert Engel de dagvaarding in de bus. Aanklacht: van schenden van auteursrechten tot smaad en wat er tussenin zit. Eis: een euro of vijfduizend en rectificatie van een en ander. De zaak stond voor vandaag op de rol maar is wegens vakantie tot nader order uitgesteld. Enfin, leest u het hele verhaal zelf maar .. Swordstone gaat Robert Engel slopen 

Zoals te verwachten Blijkbaar rammelt er wel een en ander maar wat precies, daar zullen we even op moeten wachten. Om de vijand niet wijzer te maken spreekt Robert Engel zich vanzelfsprekend niet inhoudelijk uit over de zaak
 
Ik ben erg benieuwd naar de uitkomst in elk geval, kunnen we eens écht zien hoe een rechter er over denkt.

Wordt vervolgd ..

8 thoughts on “In de rechtzaal: Swordstone vs Robert Engel”

  1. Ik krijg er warme Han Peekel wordt vervolgd gevoelens bij. Iets met een poepie en een reukorgaan.En natuurlijk een eeuwig smet op het www.

    *Fight!*

  2. @Ollie: kijk nou uit, de link doet al niet meer, voor we het weten is internet kapot.

    @HKH: wegens vakantie van Robert Engel zelf dan dus he ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *