Snelkijken

Ik kan iets – en vooral doe iets – wat waarschijnlijk behoorlijk imbeciel is om te doen: Series versneld kijken door de video met beeld door te spoelen. Ik kan namelijk ook snellezen. En kwam er ooit per ongeluk achter dat je dan tevens supersnel series kan kijken. Voor een mens met chronisch tijdgebrek ideaal, op die manier kost een serie van een uur hooguit tien minuten! Je onthoudt er niets van, althans ik niet, maar het gaat toch maar om soaps als As The World Turns.

Alsof dat niet zonderling genoeg is, doe ik dat alleen met de series die ik kijk voor het slapen gaan. Als onderdeel van een bedritueel. Om rustiger te worden .. dus. Dat je daarna relaxed gaat slapen. Zoiets.

Nee, het helpt inderdaad niet veel op die manier.

Comments (13)Previous

In de rechtzaal: Swordstone vs Robert Engel

Next

Atheïsten uitgezonderd

13 Comments

 1. HKH

  LOL, gestrest slapen is ook relaxed!

 2. De hele Lord of the Ring cyclus op één avond. Heerlijk toch??? 😉

 3. As The World Turns vind ik op gewone snelheid veel mooier en leuker.

 4. @HKH: dat ervaar ik toch heel anders hahahaha

  @Suffie: Nou bijvoorbeeld, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat een tijdbesparing.

  @Leibele: is ook zo, ik raad het dan ook niemand aan te gaan snelkijken.

 5. Whahaha… heerlijk.
  Ik zie het je al doen.

 6. Mijn manier van snelkijken bij soaps is power off bij begintune 😉

 7. @Greetje 😀

  @Henk van S: kan ook maar is minder leuk en uitdagend denk ik 😉

 8. Ollie

  Wanneer je de capaciteit hebt alles 10 maal sneller te absorberen zou het geheel nog in real time aan je voorbij moeten trekken, mits het geheel ook 10 maal sneller aan je voorbij trekt. Nu heb ik je post 10 keer sneller gelezen dan ik normaal zou doen, maar dan in de hoedanigheid als Chriet Titulaer (Hout-Blerick, Venlo, 9 mei 1943). Ik kan je zeggen dat die relativiteitstheorie in deze klopt. Hoewel het nalezen van deze comment dan weer als een uitdaging mag worden beschouwd. Dat geldt overigens ook voor ATWT, op welke snelheid dan ook.

 9. Ha Ollie, ik heb je comment dan weer drie keer moeten lezen om het geheel te kunnen absorberen en twijfel dan nog of dat wel goed gaat. het haalt in elk geval de snelheid er uit, dus ik ben nu behoorlijk relaxed bezig.

  ATWT is een kekke soap trouwens (ieder zijn tik, vroeger las ik wel eens bouquetreeks 😉 )

 10. Ik heb een idee. Kijk nooit meer ATWT, dat moet haast wel positief werken. 😛 😉 😀

 11. Tssss Gisteren relaxed gekeken en toen werkte het weer als een tierelier 😀

 12. citrientje

  grin ik ben er ook zo goed.

 13. Ah, ik ben niet de enige 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft