Zonder electra is er niet veel ..

Vandaag zal de gehele werkdag het electra afgesloten zijn wegens werkzaamheden aan het electriciteitsnet. Dat betekent geen wekker, geen koffie, geen warm water, geen nieuws, geen internet en geen telefoon. Het betekent zelfs niet meer door de voordeur naar binnen kunnen. De benedendeur heeft namelijk geen normaal maar een magneetslot. En ook dat werkt niet meer als de stroom uitvalt. Welke mongool dat ooit bedacht heeft …

Overigens besloot Brabantwater dat vandaag ook precies de dag moest zijn dat de watermeter aan vervanging toe is. Dus ook even geen water. En of we wel de deur open willen maken voor ze. Tja, lastig. De bel doet het immers ook niet. En hoe ze de nieuwe meter willen uittesten is me nog even een raadsel ..

Enfin. De ijskast staat vannacht twee standen hoger in de hoop dat de ingevroren spullen ook bevroren blijven, de flessen water staan klaar voor het geval dat het met de watermeter niet zo wil lukken en de mobiel en tevens wekker is opgeladen. Het zal mijn tijd wel duren.

Gaat maar zolang mogelijk in bed liggen …

Comments (14)Previous

God verkoopt coke voor de kerkpoort

Next

Huishoudelijke mededeling: CiNNeR werkt even niet mee

14 Comments

 1. Jeetje wat een toestand. Ik wens je sterkte vandaag.

 2. Off-topic: Zonder server is er ook niet veel… (mijn site was gisteren de hele dag niet toegankelijk, server was down en het werkt nog steeds niet naar behoren). 🙁

  Dus ga ik maar lekker naar buiten, want zon schijnt (hier, daar ook?)

  ik zou zeggen: geniet ervan! 🙂

 3. citrientje

  baal, baal, maar deze dag gaat ook weer om en dan kun je weer lekker genieten van alle luxe die we nu hebben 🙂

 4. Als dat magneetslot niet werkt betekend dat dan niet dat de deur automatisch los staat?

 5. Nou ik kan stellen dan het reuze mee is gevallen. Werd niet wakker van mijn telefoonwekker en toen ik dan eindelijk eens uit mezelf wakker werd, was de stroom weer aan. Mijn vriezer lijkt het prima gehouden te hebben gelukkig, CiNNeR in haar element. Ow en het water stroomt ook na een hoop lawaai en gerammel.

  @Pascal: tnx, Heb er niet eens wat van meegekregen eigenlijk 😉

  @Angela: ook altijd gezellig. Zaterdag viel bij ons de verbinding de hele dag uit, ook zo gezellig.

  @Citrientje: ja heb meteen weer een gevoel van hoei, wat kunnen we veel 😀

  @frans: nee, de pin slaat dan niet in omdat het verder een normaal slot is. Echt een heel beroerd idee. We hebben een soort wijkhuismeester met een sleutel begreep ik maar die zit a. een blok verderop en b. is alleen aanwezig tot half tien s’ochtends. Waarna je zijn antwoordapparaat krijgt. Het is een paar portieken al gebeurd dat ze een dag of twee geen bel of deuropener hadden omdat dat een systeem is en het kuren kreeg. Zij hebben iets tussen de deur gezet en dan is de wijkhuismeester wél zo vriendleijk omdat telkens weg te halen zodat de deur dicht kan :-w

 6. Geen koffie???????

 7. Meestal los ik het koffieprobleem op met oploskoffie die ik maak met op het gasfornuis warmgemaakt water. Een pak bronwater hebben we sinds een plotseling watertekort enkele maanden geleden altijd in huis. Maar ja: heb als kind en jongere veel gekampeerd, dus ken mijn overlevingsstrategieën. Een oplossing voor het ontbreken van internet kan ik daar overigens niet mee oplossen, dat is gewoon zwaar klote. Bibliotheek?

 8. HKH

  LOL! Alles in één keer? Het lijkt de wet van Murphy in het kwadraat wel…

 9. Mwah. Ziet er al beter uit dan” server not found” maar ik wacht nog even met het applaus (heeft je provider zich aangesloten bij de stroom onderhoudsenthousiastelingen of ben je uit verveling zelf wat enthousiast aan het knutselen geslagen?)

 10. Het enige wat ik weet is dat ik er niets mee van doen heb gehad. Wat er wel is, is mij nog een raadsel. In elk geval is mijn installatie verknalt, willen plugins niet meer en tussendoor verloor ik wat rechten op mijn eigen server. Het zal even duren voor mijn oude zooi terug is vrees ik.

 11. Zo, zo pakken het ook meteen grondig aan daar…
  sterkte in ieder geval

 12. Dus toch je provider die kennelijk dacht “ze hebben Cin al zo te pakken dan kan ik er ook nog wel bij”. Succes met het weer rechtbreien van een en ander.

 13. zonder stroom ligt nederland plat!
  truste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft