Huishoudelijke mededeling: CiNNeR werkt even niet mee

Misschien heeft u het al gemerkt: ik lig af en aan offline en de lay-out is verdwenen. Problemen, problemen. Ik weet zelf ook nog niet geheel wat er nou mis is, in elk geval heb ik een deel van mijn plugins weg moeten gooien omdat ik anders van mijn server afgegooid blijf worden en dat lost zeer lastig welk probleem dan ook op.

Even under construction dus ..

Comments (4)Previous

Zonder electra is er niet veel ..

Next

Terug(?)

4 Comments

  1. Dat is niet zo mooi. Sterkte!

  2. citrientje

    bommer, je log ziet er ook zo niet cinner uit. hoop dat je log gauw weer cinners is.

  3. citrientje

    cool b-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft