Hou (het) maar op!

Zal de NS gedacht hebben toen ze besloten het aantal toiletten in treinen en op stations drastisch te verminderen of zelfs helemaal te verwijderen. Want de moderne forens, die poept en piest niet…

Of zou het bij de campagne horen chronisch zieken uit de maatschappij te weren?

Op Netwerk vanavond: ja een toilet is ook helemaal niet nodig. Het is openbaar vervoer, en dat betekent dat het voor iedereen is (????)

Comments (9)Previous

(Vreemde) sex tegen stress?

Next

Intussen bij de waterput (2)

9 Comments

 1. Welnee!
  Zeg ik moet al piesen als er iets om me heen trilt… laat staan als ik uit een trein stap, dus slechte zaak. Waar kan ik protesteren? Verdrie&$(^%..:-&

 2. De NS lijkt er van uit te gaan dat met stoptreinen toch alleen maar korte afstanden ghereisd wordt. Waarbij ze over het hoofd zien dat je als je in een plaats woont en/of moet zijn waar alleen een stoptrein stopt de lengte van de reis nog wel eens aardig tegen kan vallen. Waarna je nogal eens op een station staat waar de toiletten ook verwijderd zijn of uitsluitend toegankelijk als je het juiste muntgeld op zak hebt.

 3. Zeg ik moet al piesen als er iets om me heen trilt

  Dat lever dan toch een zekere beperking in de seksuele beleving op.

 4. @Robert: LOL, gek genoeg valt het tijdens of na mijn sexuele beleving best mee met de behoefte om te moeten piesen. Ik kan hier beslist over uitweiden, maar goh, dit is niet mijn weblog… (alhoewel ik nu bedenk er wel een verhaal van te maken is, u hoort van mij…)

 5. @Angela: je kan in elk geval de poll invullen (onder de link)

  @frans: ik denk dat het de NS niets interesseert. Ze gaan er vanuit dat het twee tot vier zitplaatsen oplevert en dat is al.

 6. Laten we wel zijn, je wilt niet eens piesen in de trein want die toiletten zijn altijd enorm ranzig. Maar toiletten op een station lijken me toch een eerste levensbehoefte. Anders moet ik gaan hurken in het hoekje bij perron 6b 😀

 7. Ik laat mijn zoontje gewoon in een hoek van de coupé piesen. Of laat een stoel onder schijten… dat zal ze leren.

 8. @Adriana: ja wat dat betreft is armoe al heel lang troef op sanitair gebied. Maar dan is er tenminste nog iets bij uiterste nood. Wie weet helpt het trouwens wel, als iedereen op het perron maar zijn behoefte gaat doen 😉 (En dan allemaal filmen op youtube zeten, een nieuwe rage is zo geboren!)

  @Pascal: welja, niet zelf doen he 😉

 9. Liefst op eigen wc natuurlijk,dat zou voor de meerderheid wel opgaan.
  Met kleine kinderen is het een ramp.. , eenmaal onderweg moeten ze áltijd.
  Tja ,het is wel een natuurlijke behoefte…te ontlasten..

  * Denkt*
  Vermoedelijk hebben ze al agenten in training om wildplassen op stations te beboeten?
  * vraagt een vergunning aan voor kraampjes met tenalady bij stations*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft