Testosteron maakt 'blind'

Vrouwen over de wereld, u hoeft zich voortaan niet druk te maken om dubbele onderkinnen, te grote voeten of flaporen, laat staan een bad hairday of een pukkeltje hier of daar. Trek bovendien gelijk de slobbertrui uit de kast en mieter het epileerapparaat maar uit het raam.

Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat  mannelijke lust totaal blind is. Mannen raken simpel opgewonden van ‘de vrouw’. Willekeurig om het even welke vrouw dus. Kwestie van hormonen enzo ..

Waar oerinstinct al niet goed voor is …

Comments (13)Previous

Big Brother is watching the little ones

Next

Roddel en achterklap

13 Comments

 1. Niet gelijk té enthousiast worden dames: je moet die man wel eerst alleen met jou in een kamer zien te krijgen, als er een tweede man aanwezig is treedt de stijging van het testosteronniveau niet op. En wie zegt dat het niet zo is dat mannen voordat die stijging plaats vindt wel uitkijken om zich alleen met een lelijke, pukkelige, slobbertrui dragende vrouw op te sluiten in een kamer?

 2. Lennard

  Ik ben iedere nacht alleen met een vrouw in een kamer. Zou m’n ochtenderectie kunnen verklaren.

 3. Zou je wel willen he?

 4. Wist ik al… 😉

 5. testosteronniveau van de 63 mannelijke studenten.
  Manlijke studenten.
  Dat verklaart een hoop…:-“

 6. @frans: verdorie, toch een kink in de kabel 😀 vraag me trouwens af of dat klopt, als er meer mannen in de kamer zijn dat het testosteron dan niet zo hard stijgt. Bezoekjes aan de kroeg doen mij iets heel anders vermoeden 😉

  @Lennard: dacht dat dat ook al een automatische reactie was bij mannen, ook zonder vrouw in de buurt? 🙂

  @Pascal: LOL!

  @Feex: het ging over mannelijke lust he. vrouwen schijnen toch al op heel andere dingen te letten en minder fysiek ingesteld te zijn.

 7. @Cin: dat komt niet zozeer door de aanwezigheid van een vrouw maar door de aanwezigheid van alcohol [-(

 8. @frans: och, alcohol maakt voornamelijk overmoediger denk ik. Waarbij de testosteron volgens mij half vernietigd raakt door de alcohol? Het valt juist meer op aan de start van de avond 🙂

 9. Vage belichting dan? (aan een wazige blik door het rookgordijn kan het niet meer liggen, of dateerd die waarnemning van voor 1 juli?)

 10. LOL Het zal wel zijn omdat vrouwen zelden op hun slechtst naar de kroeg gaan 😉 En sommige slobbertruien kunnen erg sexy staan trouwens!

 11. Ook een mogelijkheid (en wat die truien betreft: ligt er aan waar ze slobberen :-” )

 12. Ook weer zo *Ziet nu vrij absurd slobberende truien voor zich* ;))

 13. * Gets* Ik heb vandaag welgeteld 3 mannen 80 plus gedouched..gelukkig is deze generatie vrij preuts?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft