'Beschaafd' intolerant

Marokkaanse jeugd pest lesbisch stel weg kopte de Telegraaf afgelopen zaterdag en velen waren het er over eens, moslims zijn intolerant tegenover homosexuelen. Vergetende dat menig nederlander net zo intolerant is, dat slechts wat ‘beschaafder’ brengt. Zoals de Christen Unie waar vandaag een homosexueel maar is opgestapt. Gewoon, omdat de Christen Unie wel beweert homosexualiteit te ‘tolereren’ (op zich al een belachelijke uitspraak) maar dat absoluut niet doet. Een regeringspartij die discrimineert.

En heel gek, dat vinden we allemaal blijkbaar prima zolang er geen stenen door ruiten gaan …

Comments (3)Previous

Burger 'opgelicht' door staat?

Next

Amnesie op de beurs

3 Comments

  1. “Vergetende dat menig nederlander net zo intolerant is, dat slechts wat ‘beschaafder’ brengt.” Ik kan me anders de laatste jaren verschillende berichten herinneren over weggepestte gezinnen. En dat was niet door allochtonen gebeurd.

  2. Maar Christen zijn is politiek correct. Je hoeft je daarbij uiteraard niet te gedragen als zodanig. Zie het als een kind dat z’n kamer moet opruimen:”Maar ik zei toch dat ik het zou doen?” Om het vervolgens maar te laten in de overtuiging dat zeggen dat je het doet hetzelfde is als het doen.

  3. @frans: ook dat maar goed, om maar even aan te geven dat zelfs onze overheid zich intolerant opstelt en gewoon openlijk discrimineert .. Maar het moge duidelijk zijn dat intolerantie hand over hand toeneemt.

    @Terrebel: inderdaad en tegelijk een afschuwelijk fenomeen. Je begrijpt toch niet dat niet meer mensen door een politiek correct imago heen prikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft