Nog meer 'gestunt' met mijn gezondheid

Ja ja, ik was er even stil van. Niet alleen leek het B12 tekort niet behandeld te gaan worden, het vitamine D tekort werd zodanig overmatig behandeld dat ik enkele dagen doodziek was. Een deskundige wist me te informeren hoe gevaarlijk dit middel voor me was en stoom kwam uit mijn oren over zoveel onkunde. Een stevig gesprek met de huisarts deed geen wonderen maar maakte wel duidelijk dat de benadering net even verkeerd om gegaan was. Om tal van redenen waar ik u niet mee zal vervelen, heb ik uiteindelijk besloten het voorzichtig nog maar even aan te zien in zijn praktijk.

Nu is het wachten op mijn afspraakje met de internist, vijf januari. Zie het inmiddels wel wat zonniger tegemoet. Al zal niemand kunnen voorspellen hoe lang de tekorten gaande zijn, of al mijn klachten erdoor verklaard kunnen worden of welke restklachten er zullen blijven bestaan, er komt vast wel iets aan vooruitgang uit.

Nog even mijzelf wat meer bij elkaar rapen en dan kan ik me weer volop druk maken om het nieuws en andere zaken …

Comments (8)Previous

'Gestunt' met mijn gezondheid

Next

Uitspraak Weerspiegeling vs Cozzmoss

8 Comments

 1. Gelukkig hoef je volgend jaar pas naar de internist en kun je de rest van het 2008 gewoon gezellig genieten.

 2. HKH

  Lekkere arts. Zo zie je maar dat de meeste huisartsen kwakzalvers zijn, eigenlijk zou je eerst moeten checken of hun bul wel echt is en niet gekocht. Maar we gaan er vanuit dat dat hier in NL. goed geregeld is: sterkte!

 3. Pff, Cinnepin, ben maar lief voor jezelf. Wat een horrorverhaal weer zeg. Maar zoals al eerder gezegd: tot het eind van het jaar kun je gewoon jezelf zijn en genieten. Heel veel beterschap voor nu, en heel veel succes voor volgend jaar.

 4. christinA eijkhout

  Als ik jou was zou ik toch maar voorzichtig naar een andere huisarts omkijken.

 5. Tekorten moeten worden aangevuld. Om dat te bedenken hoef ik geen medicijnen te studeren.

 6. Ik hoop dat ze het dan vijf januari wel gelijk goed doen zodat je het nieuwe jaar ook goed begint met hopelijk een flinke verbetering in je gezondheid

 7. Laten we dan hopen op een waarlijk gelukkig nieuw jaar!:d

 8. @Terrebel, Wenz: Wil niet de negatieveling uithangen hier maar euh, liever ging ik vorige week naar de internist en starte ik gisteren met behandeling. Tot die tijd is het niet zo erg genieten van hoe het nu gaat eerlijk gezegd en moet met kerst nog maar zien of ik het ga trekken naar mijn familie te gaan.

  @HKH: gelukkig gaat het met meer artsen goed dan fout, alhoewel ik persoonlijk dat gevoel even niet heb.

  @christinA: dat had ik wel al gedaan maar het is een drama in te schatten bij wie ik zou moeten zijn en hoe aangenomen te worden met het huisartsentekort hier. Dat speelt ook mee in mijn keuze geef ik toe, heb eerder ook absurd veel moeite moeten doen om bij deze huisarts terecht te komen. En hij is wel weer een van de zeer weinigen die al mijn klachten serieus neemt (en inmiddels het B12 probleem ook). Enfin, ik blijf vooral voorzichtig.

  @Richard: hoewel een tekort hevig of op de bonnefooi aanvullen ook niet alles bleek 😉

  @frans: ik ook! In elk geval alvast starten met behandelen.

  @SillyCrazyMe: hoop met je mee 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft