CiNNeR wordt zes

Dit log is alweer bijna zes en ik had een soort van terugblik in gedachten. Een verhaal hoe ik met ME begon, bij een hersenafwijking eindigde en inmiddels toch wat meer aan de acceptatie was gegaan dan toen ik dit log begon. Maar zoals vaker in mijn leven werd alles anders en tja .. nu zit ik in een schemergebied waarin ik niets zinnigs kan zeggen met betrekking tot terugblikken en zelfs niet zo zeker ben over toekomstperspectieven. Weg logje .. mooi is dat!

Dan maar een andere blik. Komend jaar ga ik waarschijnlijk uitvinden wat er klopt aan het verleden en vooral hoe het zal gaan in de toekomst. Ik zie het met spanning en inmiddels een stuk optimistischer tegemoet. Er staat iets op stapel! En ongetwijfeld zal ik er veel over gaan loggen, zoals ik dat de afgelopen zes jaar ook met veel plezier heb gedaan.

Rest mij nog u te bedanken voor het lezen, het reageren, de discussie maar vooral de vele steun en support die ik hier gekregen heb in velerlij opzichten. Van auteursrechten tot depressie tot huis-tuin-en-keuken gebeurtenissen, u bent belangrijk voor mij.

Gaat u mee naar de volgende zes jaar?

Comments (21)Previous

Verdriet en onzekerheid

Next

Protest werkt, RAD van de baan

21 Comments

  1. Lijkt me een prima suggestie. Op naar de volgende zes jaar!

  2. Jo hoor, doe mij ook nog maar een half dozijn – of meer – jaren vol interessant leesvoer (hopelijk met flink wat positieve ontwikkelingen)

  3. Vanzelfsprekend! U staat nog steeds bovenaan mijn leeslijstje hoor 😡

  4. Zolang jij doorgaat blijf ik lezen.
    Cinner, gefeliciteerd met je zesde verjaardag!

  5. citrientje

    yep ik ga mee.

  6. Wat leuk, je bent maar een paar weekjes ouder dan ik!

  7. Gefeliciteerd met de 6e verjaardag zou ik zeggen!

  8. Tuurlijk gaan wij mee! Van harte met je zesde! 😡

  9. christinA eijkhout

    Gefeliciteerd, 6 is een mooi getal.
    En op naar de toekomst.

  10. Ik sluit me geheel en al aan bij Frans54. 😀

  11. Van harte met deze mijlpaal. En natuurlijk ga ik mee 😉

  12. Gefeliciteerd met je 6e verjaardag! 🙂

  13. Zes, dat is twee keer zo oud als Lucaswashier. Die wordt op 1 januari drie. In 2002 had ik zelfs nog nooit van het fenomeen gehoord. Ik schreef toen al wel op het internet voor wat dancesites. Had toen al met jan en alleman ruzie. Ben er een tijdje uit geweest en ging verhalen schrijven. Ook die werden regelmatig verwijderd. Werd toen door een heuse ballotage commissie goed genoeg bevonden om een masterclass te gaan volgen. Hoewel dat erg leerzaam was heb ik het eindverhaal nooit afgerond. Dit moest anders, dat moest zus, en zus moest weer zo.

    Een bevriende schrijver en groot leermeesteres wees mij op het Volkskrantblog. Daar brak de totale oorlog uit aan de hand van mijn teksten en ik werd verbannen. Kwam nog terug met een aardige hoax, Candy Barr. Weer heibel. Lucasdelinkselul, Bert Brussen, vroeg mij toen om voor hem te komen schrijven. Ik ontdekte het bloggen toen echt. Dat was het echte werk. Had je types als christinA die wisten waar ze het over hadden. Kreeg ik koeltjes de feiten om je oren. Leerzaam. Nog geen twee maanden later ging Brussen naar GeenStijl en kreeg ik Lucaswashier kado van hem. En regelmatig is het weer heibel.

    Verhalen schrijven doe ik niet meer, ik heb meer dan honderd onafgemaakte dingen lingen. De techniek die ik leerde gebruik in nog steeds. Met bloggen is het veel makkelijker om een groot publiek te bereiken. Verhalen schrijven kost enorm veel tijd. Dan maar de shock and awe van het bloggen. Veel leuker bovendien.

    Maar ik lul weer teveel over mezelf. Gefeliciteerd. En. Zo.

  14. Hey Cinny,

    Gefeliciteerd met je 6 Blogjaren 🙂

  15. desiree

    Keep going Cin
    Keep going! :d
    Hartelijk gefeliciblogstaart
    @};- @};- @};-
    @};- @};- @};-

  16. 6 en toch al volwassen!? 😉

    Gefeliciteerd

  17. renald

    Gefeliciteerd:) keep on blogging

  18. Mee de komende zes jaar? Jazeker!
    Van harte met deze verjaardag..

  19. Tuurlijk ga ik meer naar de volgende 6 jaar. Nog gefeliciteerd, ik moet maar zien of ik het nog zo lang het vol kan houden 😉 en hopelijk gaat het allemaal nog beter in de komende tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft