Herstelwerkzaamheden

Mocht deze site er wat rommelig gaan uitzien de komende dagen, dat zou zomaar kunnen. We zitten inmiddels bij WordPress 2.7 en dus was het weer gerommel in de layout geblazen. Het was bovendien allang tijd wat eerder ingeslopen fouten te herstellen. Oftewel, ik ben hard bezig ende doe mijn best.

Update: de CSS is al gevalideerd, dat valt niet tegen. Nog een syntaxis fout zien te vinden en ik ben al een heel eind tevreden.

Update: Helaas, in IE8 beta weet ik CiNNeR niet zichtbaar te krijgen. Ben lang niet de enige dus denk dat ik dat maar moet laten voor wat het is voorlopig.

Comments (6)Previous

Protest werkt, RAD van de baan

Next

ME bestaat niet, help ME-patienten!

6 Comments

 1. In Firefox 3.0.5 zie ik in ieder geval geen vreemde dingen.

 2. Mooi, daar ben ik erg blij mee. Voorheen brak de lay-out in stukken in de meeste versies van Firefox en krijg steeds vaker een berichtje dat mensen mijn gehele log niet kunnen lezen. Hopelijk gaat dat nu beter ..

 3. Tedje

  Ik miste de kerstversiering in de lay al. Dus dat gaat waarschijnlijk ook niet meer gebeuren dit jaar…
  In safari overigens goed leesbaar.

 4. @Tedje: zal kijken wat ik er aan kan doen wat betreft kerstferen, zou het eerste jaar zijn dat kerst aan CiNNeRs voorbij zou gaan 😉

  Goede leesbaarheid staat wel even voorop, blij te horen dat het goed gaat.

 5. Tedje

  w000t! Kerstballen en lampjes aan de zijkant. Laat de kerst nu maar komen, Cinner.com is er klaar voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft