Oud en Nieuw

Goed, terugkijkend op afgelopen jaar kan ik u verzekeren dat geen enkel goed voornemen het gehaald heeft. Ik ben absoluut niets afgevallen (ook niet aangekomen, het blijft een apart fenomeen), rook nog steeds, hou alweer geen agenda meer bij en ben nog net zo chaotisch ende rommelig als voorheen. Zaken die ik me niet meer voorgenomen had, vonden dan weer wél plaats. Zo lijk ik heel aardig door mijn depressie heen gekomen te zijn, is mijn vrienden- en kennissenkring uitgebreid (goh, zou het wat met elkaar te maken hebben), heb ik mijn oude (mentale) stevigheid plots teruggevonden, bezie ik alles wat luchtiger en het allerbelangrijkste, ligt er zomaar een heuze uitslag van een heus gezondheidsprobleem op mijn buro waar gewoon écht wat mee te doen is. Concreet, zwart-op-wit, niets omstredens aan. Als je het niet meer verwacht …

Het zal u dan ook niet verbazen, ik ben nu vooral voornemens behandeld te worden! Rechts of linksom, al moet ik er mensen voor slopen, geen kluitjes riet, kastjes naar muren of vertwijfeling meer. Waar het schip strand weet niemand maar ik zal toch minstens een slootje over komen!

U nog iets in de planning toevallig?

Comments (11)Previous

Voedselbank werft extra klanten

Next

Gelukkig Nieuwjaar!

11 Comments

 1. Ik doe niet aan goede voornemens per 1 januari: in dat hele idee zit de mislukking al ingebakken. Als je je iets goeds voorneemt begin er dan gelijk mee, als je meent het wel tot 1 januari uit te kunnen stellen zit het voornemen kennelijk niet zo diep. Wat ik me elke dag weer voorneem is mij goede humeur niet te laten bederven, daar heb je toch alleen jezelf maar mee, degene die het bedierf zal zich er iha weinig van aantrekken.

 2. FatBuster

  -edit- Totaal onbelangrijk -edit-

 3. Eigenlijk is mijn goede voornemen te simpel voor woorden: die van 2008 gewoon hergebruiken…

 4. Stefan

  Broekhoest = sterretje = fatbuster?

  Zou kunnen, heeft vooral een grote bek op internet, maar durft in het echte leven waarschijnlijk niks. Kan ook niet begrijpend lezen trouwens, anders zou hij/zij allang gezien hebben dat CiNNeR helemaal geen ME heeft.

  Steekt overigens erg veel tijd in het proberen te plaatsen van een reactie, die kant nog wal raakt. Zal dus zelf ook wel geen werk hebben, maar noemt een ander profiteur van de samenleving.

 5. @frans: eigenlijk ben ik ook niet erg van de 1 januari voornemens, genoemden zijn voornemens door het jaar heen genomen (en afgeketst 😉 ). Je humeur niet laten bederven door zwartkijkers vind ik wel een mooi dagelijks voornemen. Meestal vergallen die mijn humeur trouwens niet echt, eerder als mensen om me heen in de problemen raken wil ik nog wel eens mee gaan sippen.

  @Suffie: 😀

 6. citrientje

  ik heb wel goede voornemen, en dat is voornamelijk voorkomen dat ik volgend jaar weer dezelfde voornemen heb.

  Ik wens jou het allerbeste in 2009.

  Kom op voor jezelf en laat je niet al nr afschepen. Anders moet je iemand zoeken die mensen nog als mensen behandeld.

  Dikke knuf.

 7. Mijn goede voornemens zijn van de duurzame soort: elk jaar dezelfde en zodra op 2 januari de orde van de dag begint is dat van zo’n orde dat ik aan de voornemens niet meer toekom.
  Ik zou niet durven geen voornemens te maken, want voor jet het weet, hoor je nergens bij. 😉

  Ik wens jou, Cinner, en je lezers een veelbelovend jaar.

 8. @Citrientje: LOL, dat is een ultiem voornemen eigenlijk 😉 Enne, komt helemaal goed (ik zit in een oud en nieuw roes geloof ik)

  @Peter: Dan leef je in elk geval intens, als er voor voornemens geen tijd overblijft 😉 En joh, volgend jaar is het vast weer helemaal in om geen voornemens te hebben. Jij ook een heel fijn jaar gewenst!

 9. De beste wensen voor 2009!!

 10. desiree

  Thuis heel veel in de planning, vreselijk spannend allemaal, en zie wel hoe het zich gaat ontvouwen (%)
  😡

 11. MeisjeMeisje

  Doet niet meer aan goede voornemens. Behalve de drie aangevroten kerstkilo’s er weer afgooien en wat minder migraine in 2009 zou wel fijn zijn. Das toch best wel bescheiden of niet dan?

  Gelukkig nieuw jaar Cin, dat je eindelijk eens een antwoord krijgt, waar je al zoveel jaar op wacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft