Aardappelsalade ofzo

Mijn bioritme liep al scheef, maar het ritme van rouw volgt alleen mijn innerlijke onrust geloof ik. Soms om zeven uur s’ochtends slapen gaan. Of om twee uur s’nachts de dag beginnen. De logica is ver te zoeken.

Toch levert het ook wat creatieve ideeën op, deze vreemde combinatie van vermoeidheid en insomnia. Na acht maanden zoeken en denken, wist ik vannacht plots waar de fout in mijn lay-out zat. Als het goed is blijft de boel nu zichtbaar in welke browser dan ook. En zo niet, vertelt u mij dat vast.

De aardappelsalade was ook al klaar voor vijven vannacht, dus ik kan best eventjes gaan slapen nu …

Comments (6)Previous

Pijn van herinnering

Next

Regeren zonder wet

6 Comments

 1. desiree

  Je bent af en toe ook een malle meid ;))

 2. Je teksten zijn goed te lezen, hoor. In welke lay-out dan ook.

 3. ton

  Lay once out!

 4. Jij vindt inspiratie en heldere momenten op de meest vreemde tijden, haha. Laat je maar lekker leven door je gevoel nu hoor, het levert je zelfs nog het een en ander op.

 5. Hmm, ik sta af en toe wel midden in de nacht brood/broodjes of een boterkoek te bakken, aardappelsalade heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd op zulke tijden. Misschien toch eens doen.

 6. citrientje

  de lekkerste slaaptijd is van 11 uur smorgens toe 2 uur smiddags. Helaas vind ik dat als enige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft