Nog even ..

Ow jawel, er is zat om me over op te winden ende druk over te maken anders dan het lifeloggen van de laatste tijd. Ik kom alleen even niet verder dan het optrekken van een wenkbrouw of een verhitte discussie hier en daar met een vriendin. Iets met vorken en teveel hooi ofzo. Hopelijk ende waarschijnlijk gaat dat snel wel weer veranderen.

Tot die tijd even een update: het afwikkelen van een nalatenschap blijkt verrot lastig als de notaris tegenwerkt en je op de bonnefooi aan de slag moet. Toch beginnen er al wat administratieve puinhopen opgelost te raken en is een en ander eindelijk in gang gezet. Verder was mijn behandeling van de rails gevallen door gesloten praktijken en uitstel van benodigde injecties. Leermoment: dat moet ik voorlopig niet meer laten gebeuren. Inmiddels lijkt het weer even wat beter geregeld, nu nog mezelf fysiek bij elkaar rapen.

Comments (10)Previous

Nare mensen!

Next

Zo los je een crisis op

10 Comments

 1. ton

  Let goed op jezelf! Sterkte met alles.

 2. Gewoon af en toe stevig schudden met die vork, misschien valt er dan wel een heel pak hooi van af. (Ik ben tot 24 mei op vakantie, daarna weer zonodig beschikbaar voor het beantwoorden van vragen)

 3. @Ton: Dankje!

  @Frans: ik schud me rot maar geloof dat het verkeerde eraf viel 😉 (B12 injecties). Maar serieus, ik neem tegenwoordig vaker een dag pauze ofzo, om even bij te komen. Wat lief dat je je vakantie vertelt, heel veel plezier!

 4. desiree

  Ben zelf door alle mogelijke grenzen heen gedonderd met een fikse klap (zelfs weer met terugwerkende kracht voorlopig in WAO na 2 jaar trachten te werken fulltime) en het is alles behalve fun.
  Dus lieve Cin, focussen op wat er op de hooivork wel en niet thuis hoort is het allerbelangrijkst om in dit alles overeind te blijven, dus een dag of dagen een pauze is buitengewoon wijs, en dat lijkt zo gemakkelijk die pauze, maar dat is het juist niet…
  😡 @};-

 5. Na de dood van een echtgenote, lopende een scheiding (die dus nog niet procedureel was afgewikkeld) herken ik geloof ik heel goed waar je doorheen moet m.b.t. instanties en ambtenarij, als het om kosten gaat ben ik nog echtgenoot, als het om opbrengsten gaat juist weer niet.
  Ook ik heb dus voortdurend de neiging de inrichting van diverse instanties ingrijpernd te verbouwen.

 6. @desiree: och meid, dat is een flinke terugslag dan. Heel veel sterkte daarmee. Het hooi op mijn vork blijft nog wel even teveel maar af en toe een dag de gehele vork in de kast zetten, helpt wel ietsje.

  @Freek: dat klinkt afschuwelijk, lijkt me emotioneel ook enorm zwaar. Misschien moeten we op boksen gaan ofzo, iets agressiefs waarbij veel geslagen en geschopt mag worden.

  Heel veel sterkte Freek.

 7. desiree

  Thanks lieve Cin, het zat er aan te komen, maar je knokt toch zo hard mogelijk om dat niet te laten gebeuren.
  Ook ik kon de eerste maanden wel wat angermanagement gebruiken, boos op alles wat door de handen glipt.
  Doorgaan met ademhalen…

  Het zal allemaal wel zo moeten zijn, maar de rek is er bij mij uit voor voorlopig.
  Al een poosje niet meer in staat om een hooivork nog op te tillen geloof ik :d
  Schijnbaar is het dus niet alleen van belang dat je de hooivork niet al te zwaar maakt, maar dat je ook controle over die hooivork zelf houdt en zelf kunt bepalen wanneer je het in wat en waar en hoeveel insteekt.
  Pfoei wat een gemetafoor 😉
  Controle over instanties en dergelijke zal altijd een utopie blijven, ‘controle’ over jezelf is iets waar men zelf voor moeten zorgen, en in confrontatie van dit soort zaken een hele kunst…
  Er komt een dag dat de grootste administratieve berg opgelost zal zijn, kleine dingen zullen altijd door de jaren heen nog wel eens opduiken, tot die tijd blijft het heel zwaar en confronterend.

  Liefs en sterkte Cin, maar ook voor Freek en iedereen die in dit soort zaken verstrengeld zijn geraakt.
  En voorlopig ga ik niet op boksen, stel je voor dat ik tegenover een van jullie in de ring zou komen te staan voor een rondje sparren… 😉
  :x@};-

 8. Hm, zo langzaam aan begin ik mij af te vragen of het niet verstandiger is/was de nalatenschap maar te accepteren. De nota’s van de Notaris beginnen dicht in de richting van de (negatieve) nalatenschap te komen.
  Verder gaat alles uitstekend hier :d

 9. Ik hoop dat het onderhand allemaal een beetje in orde begint te raken daar, in je persoonlijke leven. Tegenwerkende notarissen, administratieve puinhopen, uitgestelde injecties… pfff, een mens zou van minder als een pudding in elkaar zakken. 🙁

 10. @Wenz: helaas, de enorme radiostilte is een teken dat alles alleen maar meer de soep in draait momenteel. Wat betreft maken d einjecties amper nog wat uit, mijn behandeling krijgt de kans al niet om nog aan te slaan. Maar goed, ik ben niet in d egelegenheid overspannen te raken. Dus ik doe maar alsof ik het niet ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft