Ziek .. pause

Het is even wisselvallig stil hier op het moment, maar dat had u al gemerkt zeker? Niet omdat ik in een zware depressie gevallen ben maar omdat ik al vier weken aan het worstelen ben met mijn gezondheid. Bacteriele infectie in mijn huid, antibioticakuur, schimmelinfecties door de antibioticakuur, daar weer een middel tegen en toen volgde een hevige pijnaanval en meer geneuzel. Vermoedelijk galstenen, in elk geval de ontstekingswaardes in mijn lever niet helemaal goed en een halve apotheek op tafel, moet ik het rustiger aan doen dan ik wil. U begrijpt dat ik me niet zo lekker voel.

Vandaar ..

Comments (12)Previous

Windows helpt vergankelijkheid een handje

Next

Gezond met het NIBUD

12 Comments

 1. Balen!
  veel beterschap!
  Dat je je maar snel weer ‘wel lekker’ mag voelen

 2. ton

  Getob, dus. Beterschap!

 3. desiree

  Natuurlijk heb ik dat gemerkt!
  Je staat in mijn rijtje favorieten (nog geen 10) die ik dagelijks doorfiets :d
  Kheb minstens 500 links (waarschijnlijk meer) onder favorites die ik onder verdeeld heb in folders.
  En in de folder die ik dagelijks gebruik zitten mijn 10 favo’s 😉
  En rond deze tijd heb ik mijn eerste bak koffie op en lurk meestal al aan mijn tweede ~o)
  Vroeg me af of de reactie van je huid een reactie is op het vitamine gebruik waardoor je lichaam zich helemaal opnieuw moet instellen, en dus kwetsbaarder is dan het al was…
  En het is niet mis als je lever van streek is, veel rust houden in zoverre het onder de huidige omstandigheden dat mag lukken.
  Veel liefs en beterschap toegewenst!
  😡 @};-

 4. Dat kan er ook nog wel bij :-s Beterschap.

 5. Doe rustig aan Cinner, van harte beterschap!

 6. Ziek van Vista? Was gisteren een stukje aan het typen toen vanzelf de mededeling verscheen:”In verband met een update zal de computer nu opnieuw opstarten.” PLOEP! en uit ging het ding voordat ik m’n bestandje had kunnen saven…Handig, joh, die automatische updates! Beterschap!

 7. bicat

  Beterschaps!
  (Dank voor je mail; ik reageer aankomend weekend 😉

 8. Luuk

  Pak je tijd. Beterschap!

 9. HenK

  Sterkte en beterschap !

 10. Dankjewel allemaal. Maandag weer bloedprikken en half augustus een echo maar hopelijk is het voor die tijd verbeterd.

  @desiree: zover ik weet kan het niet komen van de vitamine inname. Het kan wel schelen dat mijn vitamine D zwaar onder de maat heeft gelegen en mijn imuunsysteem/afweer nog niet voldoende goed is, al zal het niet de oorzaak zijn. De hoop is dat ik verder uit mezelf opknap, de ontstekingswaardes weer dalen en een echo niets laat zien. Dan was het in elk geval een tijdelijk probleem. Ben wel langzaam aan het opknappen en ik heb geen koorts (meer), dat zijn de goede tekenen die we willen zien.

 11. Vooral met dit weer: rustig aan. Sterkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft