In ondertrouw

Dat was gisteren. En de minimale periode voor ondertrouw is twee weken. En wij hebben beiden ADHD. Dus u raadt het al ..

Donderdag tien december om kwart over drie gaat ‘het’ gebeuren!

*Stiekem nerveus is*

Het heet geen trouwen maar geregistreerd parnerschappen, al is het verschil nagenoeg niets. Wegens de dood van mijn vader eerder dit jaar, wilden we nog geen huwelijksfeest vieren. Toch wilden we wel trouwen. Dus hebben we besloten een klein feestje als generale te houden middels geregistreerd partnerschap om het over twee jaar grootser in het ‘echie’ te doen met een huwelijk. Technisch gezien kan het niet, hooguit kan je geregistreerd partnerschap laten omzetten in huwelijk. Maar een kniesoor die daar op let.

Comments (23)Previous

De Onrendabelen

Next

U bent paranoïa over privacy

23 Comments

 1. ton

  Maak er toch maar vast wat moois van!

 2. Da’s leuk nieuws! 🙂

 3. Cisca

  Heeee gefeliciflasteerd hoor>:d<

 4. Ik wil niet voor kniesoor aangezien worden dus ik let er gewoon niet op en feliciteer jullie alvast even.<:-p

 5. HKH

  ‘………’ sprakeloos: GEFELICITEERD!

 6. Ray

  H’e, da’s leuk nieuws! Gefeliciteerd en maak d’r wat mooi’s van!

 7. Ge-wel-dig wat leuk! Wat fabelhaft! Gefeliciteerd!

  Ik zal een biertje op jullie feestje drinken! ‘Kee?

 8. desiree

  Wow!
  Even sprakeloos…
  Wat mooi 🙂
  Heftig maar deftig!
  Hele dikke felicitatie hug vanuit het Zeeuwse 😡

 9. Tedje

  w00t! Gefeliciteerd!
  (Normaal doe ik dat niet hoor, w00ten)

 10. :d:x:d Dank van de wel enzo :d:x:d

 11. Dat het lang moge duren 🙂

 12. HenK

  Dit had je pakweg een halfjaar geleden ook niet kunnen denken…
  Gefeliciteerd Cin en partner ! 🙂

 13. Luuk

  Keigoed!

 14. Cisca

  Wilde nog ff zeggen. Wij waren ooit lang lang geleden zo aan het mailen op leven en genieten met een kleinbudget. Misschien zie je het zelf anders.. Maar meid. Er is sinds die tijd een hoop veranderd. Je hebt wel veel verloren maar de stijgende lijn is er door de jaren wel.Ach zomaar ven een opmerking van iemand die altijd door je geraakt was en is=((

 15. Cisca

  Laatste emoticon is de verkeerde. Moet deze zijn:x :d

 16. @HenK: nee, wij zelf hadden dat ook niet gedacht een half jaar terug 🙂 Zo zie je maar weer dat er soms meer zon is dan op sommige momenten zichtbaar.

  @Ciska: Dat bedenk ik me vaker de laatste tijd, dat er toch heel veel veranderd is. Veel zwaar maar ook heel veel moois. Dat laatste proberen we ons nu meer op te richten merk ik. Soms met horten en stoten natuurlijk, maar inderdaad in stijgende lijn uiteindelijk. 😡

 17. opa-buiswater

  Cin, ik wens jullie beiden verschrikkelijk veel geluk…….

 18. Aaaaah, wat lief ! En dan twee ongeduldig stuiterende mensen die de drie weken aftellen, hihi. Mooie tussenoplossing ook, rekening houden met het overlijden van je vader. Geniet maar een beetje van de voorpret, tussen de bedrijven door. 🙂

 19. en ik lees het nu pas, van harte gefeliciteerd hoor. Wij waren ook geregistreerd parners, dat is ook reuze officieel, met getuigen en al. 2 jaar later stiekum getrouwd, toen hoefde we geen getuige meer mee te nemen. Was super.

  Alleen aan mijn nieuwe naam kan ik niet wennen, had makkelijker geweest als ik eigen naam gehouden had. Als ik bij dok zit ofzooo vergeet ik steeds dat ik het ben die geroepen word.

 20. Ik lees het ook nu.
  Gefeliciteerd nog.

 21. @Wenz: we hebben ons weer bij elkaar geraapt en zowaar een beetje een planning gemaakt inmiddels hahahaha

  @citrientje: LOL Je kan het opnieuw veranderen he, de namen. Je eigen naam ervoor laten zetten misschien 😉 Ik hou voorlopig mijn eigen naam nog, dan verander ik die als we later gaan trouwen.

  Allemaal bedankt voor de feleicitaties :D:)

 22. Gefeliciteerd!
  Geniet er van.
  Ondanks de ‘slechte’ afloop is trouwen nog steeds één van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft