Upgrade, update en bugfix

Geen aardverschuivingen verder maar na de laatste upgrade van wordpress heb ik een klein beetje zitten knutselen aan de lay-out. En voor de oplettende lezer die zich maanden – zo niet jaren – aan de eeuwige ‘fout op de pagina’ heeft gestoord, eindelijk is deze verholpen. Hopelijk werkt alles nog naar behoren, zo niet eh .. merken we het snel genoeg.

*Slaap nodig heeft*

Comments (6)Previous

U bent paranoïa over privacy

Next

Wat een lieve BABS

6 Comments

  1. desiree

    Hihi, mijn pc struikelde altijd over je pagina heen voordat ik er op kwam, voordat ik het las had ik het gevoel dat het sneller dan gewoonlijk ging :-b
    Keep da flow (%)

  2. ziet er goed uit!

  3. Tedje

    Pssst Cin, ‘t is al weer bijna kerst. Laat me dit jaar niet al te lang op de lampjes wachten.

  4. LOL Was aan het overwegen deze kerst te laten schieten maar zal het heroverwegen. Alleen deze week gaat het niet lukken hoor, eerst even trouwen enzo 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft