De kerst layout

Nee we zijn helemaal niet van de tradities in huize CiNNeR. En bombastisch versieren doen we ook al niet aan. Inmiddels zijn mijn associaties met kerst eigenlijk behoorlijk beroerd zelfs. Maar laat dat dan ook precies zijn waar de inmiddels traditionele kerst layout uit voortgekomen is. In een grijs verleden (toen hij zichzelf nog als echte weblogger beschouwde) schreef Suffie een soortement van wedstrijdje uit: wie de meest kitcherige kerst layout in elkaar zou knutselen kreeg een halve gevulde koek als ik het me goed herinner. Al was mijn log vrijwel onleesbaar van de versiersels, verloor ik ermbarmelijk.  Maar elk jaar er na was er altijd wel een lezer die in december een kerstfeertje verzocht. En stiekem vind ik het altijd weer leuk om te knutselen.

Vandaar nu zichtbaar, de kerst layout van 2009. Hopelijk is hij naar wens Tedje 😉

Comments (14)Previous

'Trouwdag'

Next

Bij het GGZ is iedereen getikt

14 Comments

 1. De kitch druipt er van af…Goed gedaan!

 2. Andere jaren paste ik de kop boven mijn log nog wel eens aan de kerst aan, maar dit jaar sla ik even over bij gebrek aan knutselzin.

 3. Ted

  Yessss! Zelfs de moodboard is in hogere sferen!

 4. De nieuwe layout past wel bij je… b-)
  En, beter laat dan nooit, jij en Stefan gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 5. citrientje

  mooie layout, ikzelf waag me er maar niet aan, zoveel gedoe. Ik blog wel een kerstkaart ofzo…….

 6. @Terrebel: Tnx!

  @Frans: Het geeft meteen wat afleiding ..

  @Ted: 😀

  @CasaSpider: dankje enneuh, dankje 🙂

  @citrientje: en foto’s van Uk 🙂

 7. Mooi meis! Zie ook mijn blog! Heb ik nou een halve gevulde koek gewonnen? 😉

 8. desiree

  Jaaa, sneeuw! :d
  Mooi gedaan hoor, dat hele website gebeuren gaat helaas een beetje boven mijn pet :-s
  Keep going 😡

 9. @Irene: Oew ook mooi geworden! Maar helaas ga ik niet over de gevulde koeken, dat is Suffie’s departement 😉

  @Luuk: Gewoon even met je laptop op balkon gaan staan Luuk 😉 (Met mijn evenwichtsstoornissen is sneeuw op mijn log geen goed plan 🙂 )

  @desiree: gelukkig ligt er een boel sneeuw buiten 😉 Tnx voor het compliment ..

 10. Mooi geworden!! 😀

 11. @Luuk: Smashingthemes heeft altijd weer prachtige themes idd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft