Mobiel (test)logje

Afgelopen weekend heb ik mezelf – onder het mom ‘met jezelf verwennen is niets mis’ – een smartphone kado gedaan die zo’n beetje alles kan behalve koffie zetten. En dan moet ook uitgeprobeerd worden of er mobiel gelogd kan, nietwaar.

Is dit stukje leesbaar, dan kan het …

Comments (19)Previous

De uitslagen

Next

Beetje boel 'op'

19 Comments

 1. wohoo, gelukt!

 2. ton

  Het is gelukt! Bereik zelfs tot in Ezinge.

 3. @ton: Kijk, dat is weer hardstikke goed πŸ™‚

 4. citrientje

  knap hoor, ik heb een ipod waar ik vaak blogjes mee lees, maar ik kan niet antwoorden op jou blog. πŸ™

 5. toe maar, je bent iig al moderner dan ik ;-D

 6. @Citrientje: Hee wat gek, ik heb al lange tijd een PDA-plugin voor de mobiele internetter geinstalleerd en tot voor kort werkte die prima. Zal daar nog eens naar kijken dan, zou wel makkelijk zijn als je ook kan reageren vanaf je telefoon. (Zelf heb ik een wondows phone, laat de hele site in beeld komen, met dubbelklik vergroot ik de letters en hij laat dan het stukje en de commentaren ter grootte van mijn scherm zien)

  @Paul: Moet bekennen dat ik regelmatig denk ‘wat knap he, dat het allemaal werkt’ Dat is dan weer ouderwets gedacht waarschijnlijk πŸ˜‰

 7. Luuk

  Ben benieuwd of het iets is, zo’n slimfoon. Handig om de tijd te doden in trein of wachtkamer, maar of je er lekker mee kunt internetten…? ;))

 8. @Luuk: Nou, ik ben zelfs de hele dag thuis en zit er as we speak op te internetten. Verder gebruik ik hem vooral om nieuws te lezen, uitzendinggemist te kijken, te twitteren en te hyven. Ow ja, soms bel ik er mee LOL Ik geef toe, het is een speleding πŸ˜€

 9. desiree

  Wat ben je voor zo iets nou kwijt?
  Alles groeit nogal boven mijn budget is toch mijn eerste feeling…
  Veel plezier met speledingetje :d
  (%)

 10. @Desiree Heb de HTC touch pro 2 gekocht en die was prijzig los. Maar met abonnement wordt een toestel een stuk goedkoper en is soms gratis. Beetje rondzoeken naar aanbiedingen en niet het allernieuwste nemen scheelt enorm Wel goed vergelijken, sommige toestellen gaan vaak stuk en dat wil je ook niet, veel ervaringen vergelijken

 11. desiree

  Kom vanmiddag van tandarts vandaan, en heb voor 500 euro kosten gemaakt totaal ivm wortelkanaalbehandeling en vullingen. En ik heb geen tandartsverzekering.
  how stupid…
  Definitief geen speelgoed meer voor mij dit jaar πŸ˜‰

 12. Ik kan het niet zo goed lezen.
  Ligt dat nu aan de smartheid van mij of van mijn phone?
  (Wat is het eigenlijk geworden?)

 13. Het is niet leesbaar, maar ik vermoed zomaar dat dit niet aan de smartphone ligt maar aan mijn ogen, ik probeer snel wat leesachterstand op diverse logs weg te werken en begin langzaam scheel te kijken. Tijd voor ~o)

 14. @Desiree: bonnetjes zuinig bewaren: dit valt nog wel onder de aftrekbare specifieke zorgkosten en hoewel je met een drempel van 1,65% te maken hebt is hiermee die drempel mogelijk al gehaald (als je/jullie inkomen beneden de ca. 30.000 blijft is dit al meer dan de drempel). Misschien kun je dan volgend jaar alsnog aan het speelgoed.

 15. @desiree: He bah, heel veel beterschap! Enneuh, Altijd naar Frans luisteren als het om belastingen gaat en misschien de gratis speledingetjes bij een abonnement? (Ik heb hem alleen gekocht omdat het nu kon en ik niet nog langer aan een bepaald abonnement wil vastzitten dan al het geval, normaal kies ik er een gratis telefoon bij en tegenwoordig zijn het bijna allemaal speledingetjes. Probeer maar eens een mobiel te vinden die alleen kan bellen πŸ˜‰ )

  @CasaSpider: leren inzoomen? πŸ˜‰ Hoewel, bij sommige sites heb ik dat ook, als de site een plugin voor PDA heeft en mijn telfoon daarbovenop een mobiel scherm weergeeft (maar dat zal aan windows ligen, het is arrrgghhhh een windows mobile geworden omdat het toestel zo verrekte handig, mooi en leuk was). Tis een HTC Touch Pro 2 geworden (omdat er van de iphone in juni een nieuwe uitkomt)

  @Frans: rustig aan, wat logjes hier en daar missen is ook niet zo’n ramp toch? πŸ˜‰

 16. desiree

  Oi, dat is een hoop info op vele fronten in positieve zin, dank aan beiden!
  Mijn inkomen ligt ver onder de 30.000, helaas πŸ˜‰
  Maar dan had ik al een speeltje gehad en niet gepiept over tandartsrekeningen :d
  Dit is dus heeeeeel gunstig nieuws, word ik weer helemaal vrolijk van!
  Dank :)>-

 17. desiree

  ff gecheckt, en zo te zien kan ik maximaal 627 euries aan kosten verrekenen als ik het goed lees op belasting.nl
  Eerst maar eens de rekeningen betalen, spelen komt later πŸ˜‰

 18. HKH

  Helaas lukt t mij niet m’n blog te updaten vanaf mijn BB. Pivot werkt niet mee πŸ™

 19. het is wel leesbaar πŸ™‚
  Dus gefeliciteerd met je aanwinst en je mobiele log πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft