Beetje boel 'op'

Mijn fysiek heeft het me toegeschreeuwd maar ook mentaal voel ik het elke dag: jarenlange chronische stress heeft me keihard ingehaald en ik ben totaal ‘op’. Ik wil geen stress, geen zorgen, geen serieus meer. Ik wil er niet eens meer over praten. Kan er niet eens meer over praten. Bewust heb ik mijn brein in een negeerstand gezet, alles negerend waar ik ook maar een tikkeltje nerveus van kan worden. En dat is veel, heel veel.

Dus heb ik me teruggetrokken in mezelf en de makkelijke, leuke dingen in het leven. Fantasy lezen, sitcoms kijken, lekker koken, beetje opruimen, met mijn neus in de wind wandelen, ademhalingsoefeningen doen, wat basgitaar pielen, fijne sex hebben, muziek luisteren en meer van dat.  Als het maar makkelijk, prettig en vooral rustig is. Alles op zijn tijd.

Klein nadeeltje voor u is dat ik daardoor weinig aan schrijven toekom. Met weinig te doen en nog minder om me druk over te maken, is er nu eenmaal weinig opzienbarends te melden.

Voorlopig moet u maar denken dat geen nieuws vast goed nieuws is.

Comments (10)Previous

Mobiel (test)logje

Next

Farmville

10 Comments

 1. Blijf jij maar gewoon fijne sex hebben, hoor! dat is stukken beter dan “fijne seks”. Rustig aan en we lezen je vanzelf wel weer. Je staat in m’n feeder dus ik zie het vanzellf als je er weer bent.

 2. @Terrebel: Ben ik nog ouderwets ook 😉

 3. desiree

  Het klinkt heel gezond (en fijn) 😉
  keep going (%)
  😡

 4. @desiree: doe mijn best 🙂

 5. christinA eijkhout

  Gewoon lekker leven, doen wat je wil, wanneer je wil.
  Dat doe ik al jaren zo, mij bevalt het wel. 🙂

 6. ton

  Pak het goede, dan kun je er straks ook weer beter tegen.

 7. HenK

  Verstandige woorden!
  Sterkte bij het (blijven) omzetten van woorden in daden, want weten wat goed voor je is, is één ding… ernaar handelen niet altijd even eenvoudig.
  Het ga je goed, Cindy! 😡

 8. citrientje

  yep zo leef ik ook, nu krijg ik wat meer moet dingen vanwege uk maar normaal zorg ik dat ik niks moet.

 9. Luuk

  You go girl!

 10. Eduardo

  Vrouwe Cnnr,

  Ik begrijp donders goed wat u bedoelt.

  U weet nog het muziekje: Take it easy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft