Farmville

Tja kijk, je zit thuis een beetje tot rust te komen enzo enneuh, tja … wat doe je dan. Dan ga je op facebook een beetje de boerin uit lopen hangen. Bloemetjes planten, groentes oogsten, koeien melken en kalfjes borstelen. En voor je het weet hoor je jezelf zeggen ‘schat, ik moet nog even oogsten voor ik naar bed ga hoor, anders gaan mijn gewassen er aan’.

Goed, ik ben lang niet zo verslaafd als deze mevrouw maar het moet gezegd, ik vind het wel erg leuk. Farmville spelen op facebook! En passant heb ik ook nog enkele jeugdvrienden teruggevonden en kom ik mijn familie wat vaker tegen, helemaal goed!

Enfin, vindt u het hier wat al te rustigjesย geworden of bent u ook boerderijtje aan het spelen en zoekt u een leuke buuv, u kan mij hier vinden ..

Comments (9)Previous

Beetje boel 'op'

Next

Smartphone wordt iphone

9 Comments

 1. Heb Farmville geblocked op Facebook. Het werd mij een beetje teveel…Maar — als het je ding is- een fijne hobby is nooit weg! Veel plezier ermee nog! ๐Ÿ˜‰

 2. desiree

  Oei, volgens mij is mijn farm inmiddels verdord en uitgestorven…
  Het was even wel leuk, tot je slaaf werd van het zaaien en oogsten.
  Toen werd ik het beu… 3:-O
  :d ๐Ÿ˜‰

 3. citrientje

  niet eerder van gehoord.

 4. Hahaha, ben benieuwd wanneer het inderdaad omslaat in ‘nee, ik kan nu niet mee naar de film want dan verpieteren mijn aardbeien’. Hihi. ๐Ÿ˜‰ Geniet er maar lekker van hoor, van dat virtueel gepluk. Leuk toch, en ontspannend. Maar als er dan een sporadische mooie dag in real life is, moet je daar ook een bloempje gaan plukken, deal? ๐Ÿ™‚

 5. @Terrebel: ook wel een goede uitvinding van Facebook, je kan het ook blocken inderdaad ๐Ÿ˜‰

  @Desiree: beetje uitkienen en na verloop van tijd volkwakken met bomen en dieren, die kan je zo lang laten staan als je wil ๐Ÿ˜‰

  @citrientje: kijk uit, het is een tikkeltje boel verslavend ๐Ÿ™‚

  @Wenz: zeker een deal, het hoeft ook niet zo gek. Denk ook dat de leuk er weer snel af gaat hoor, op een gegeven moment heb je zoiets wel gezien hahaha

 6. Y

  ‘t Ziet eruit als een typisch vrouwending. Volgens mij zijn het in de meeste gevallen ook vrouwen die diertjes vinden en weggeven aan anderen. Er vliegt een ongelimiteerd aantal poesjes voorbij op mijn scherm. En geheel tegen de gewoonte in zijn het miauwende poesjes en geen … Nou ja, het moge duidelijk zijn.
  @Terrebel: hoe kan ik dat Farmville blokken? Ik zit er niet op te wachten om dat geleuter te zien, idd. ๐Ÿ™‚

 7. HKH

  LOL! Ik hoorde gister al een collega die ook behoorlijk verslaafd aan worden is.

 8. Ik oogst liever in mijn eigen tuin, kan ik de aardbeien tenminste echt op eten.

 9. @Y: Het zal je verbazen hoeveel mannen aan het boeren slaan en poesjes en kalfjes aan elkaar geven ๐Ÿ˜‰ Je kan het dacht ik blocken via ‘account’ (waarschijnlijk de ‘privacy settings’)

  @HKH: Ja, moet bekennen dat sommige mensen schrikbarend veel tijd er aan besteden, die zijn er bijna hele dagen mee bezig. Zo erg ben ik dan weer niet hoor ๐Ÿ™‚

  @Frans: bij gebrek aan tuin en superklein balkonnetje .. ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft