Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan

Hoewel ik uitgekiend ende goed voorbereid aan mijn nieuwe start begon vandaag, maakte ik er vanzelfsprekend toch een rommeltje van. Bij het leeggooien van de oude database, verwijderde ik per ongeluk een tabel. Waarop ik de gehele database wegdeed, een nieuwe aanmaakte en vervolgens pas bedacht dat ik de links had willen bewaren. En een aantal statische pagina’s. Zeker had ik wel een uitgebreide backup liggen, wat denkt u wel niet. Alleen had niets mij bij het exporteren van 16 Mb aan zooi verteld, dat er aan het importeren een grens zit van slechts 8 Mb. Goed, ik zou aan het zoeken, knippen en plakken kunnen slaan. Maar daar heb ik nog even geen zin in. Dan liever eerst een echte verse start, komt de rest later wel weer. Of niet, wie zal het zeggen.

Anyhoe, het duurt dus ietsje langer voor ik werkelijk op gang kom, maar dat vergeeft u mij vast wel. Tegen het eind van de week heb ik vermoedelijk alles wel op orde ..

Geen idee of u die gebruikt, ik gebruik hem in elk geval zelf wel:  de leeslijst.  Heb hem zo’n beetje compleet denk ik. Maar mocht u echter zien dat ik u nog niet heb teruggevonden en wil u er graag weer tussen staan, laat het even weten.

Comments (3)Previous

Verherbouwing

Next

Dag lieve Bor

3 Comments

  1. Gelukkig zijn er ergere dingen. Neemt niet weg dat het ergerlijk kan zijn.

  2. CiNNeR

    @Terrebel: zeker, ik ervaar dit niet als probleem hoor 😉

    @Luuk: Tnx voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft