Archief terug

Afgelopen augustus kondigde ik een hele erge verse start van dit log aan en verwijderde rigoreus al mijn archieven. Daar had ik heus lang over nagedacht. En destijds vond ik het echt een prima idee. Aanvankelijk beviel die zeer frisse start ook zeer goed. Alsof ik een geheel nieuw leven was gestart.

Maar ja …

In feite startte ik geen nieuw leven, slechts een nieuw hoofdstuk. Ben ik me gaan realiseren dat een nieuw hoofdstuk niet wil zeggen dat de vorige hoofdstukken er niet meer toe doen. Is het gevoel achter het motief om de boel weg te gooien ook een beetje boel kwijt. En het is toch wel leuk om terug te kunnen bladeren. Of terug te kunnen linken. Dus heb ik zojuist de hele handel terug geplaatst. Op twee of drie logjes na die ik nog steeds te intiem en te intens vindt om op het web te laten, die hou ik blijvend voor mezelf. Maar verder kunt u de gehele 26 Mb aan schrijfsels weer terug vinden.

U weet dat ik ADHD heb?

Comments (4)Previous

Ga d’r maar bij liggen

Next

Een pup leren snoepen

4 Comments

 1. CiNNeR

  Merk net dat mijn catgeorieën niet meer werken. Weet eigenlijk niet of iemand dat gebruikt maar allee, kan er slecht tegen als iets spontaan niet wil werken. Zal er binnenkort eens naar kijken.

 2. ctje

  gelukkig heb je het niet echt helemaal weggegooit en kon je het nog terug plaatsen.

 3. CiNNeR

  Ja had het bewaard voor mezelf, dus het terugzetten ging vrij makkelijk.

 4. desiree

  Doe wat goed voelt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft