Lieve Rinus

De woorden zijn uit mijn hoofd gevallen, maar jij was al nooit een man van veel woorden. Je liet liever in daden zien wat iemand voor je betekende. Zoals toen mijn moeder nog leefde en je haar vele ochtenden buiten het bezoekuur om kwam ‘ontvoeren’ uit haar ziekenhuiskamer. Stiekem sigaretjes roken en lekker wat kletsen. Al heb ik 38 jaar aan leuke, grappige en intense herinneringen meer, is deze herinnering aan jou me het dierbaarst. Stoere man met oh zo’n klein hartje.

Ik zal je verschrikkelijk missen lieverd …

Comments (2)Previous

De politie is verre van een ‘beste vriend’

Next

Pavlov – Grenzen stellen

2 Comments

  1. ctje

    triest bericht, veel sterkte.

  2. Mooie woorden, sterkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft