Zes stappen vooruit, vier stappen terug

Ja het is inderdaad al een tijdje stilletjes hier. Niet dat het niet goed gaat hoor. Of nou ja, eigenlijk deels wel. Mijn gezondheid is samen met de nodige vitamines nogal teruggelopen en erm ..  tja, dan lopen de beperkingen op. En gaat de hond voor natuurlijk. Plus een beetje huishouden. Nog een beetje ontspanning. En dan is het al ver op eigenlijk. Dus ja, u weet wel. Dan wil onder andere het schrijven er wel eens bij inschieten. Of vaak eigenlijk. Dus.

Maar verder gaat het wel goed. En mijn gezondheid wordt aan gewerkt, de tekenen beginnen al te verbeteren. Nog even en dan val ik u vast wel weer lastig met mijn gedachtes. Volgende week misschien wel.

PSje voor de toevallige passant die hier geen chocola van kan maken: Iets met chronisch ziek, vitamine deficienties, behandeling met injecties ende pillen en nog wat met zes stappen vooruit en vier stappen terug. Snapt u?

Comments (6)Previous

De agenda vulling

Next

De Winter Efteling

6 Comments

 1. HenK

  Deze toevallige passant kan er geen chocola van maken, maar voor de rest is het behoorlijk duidelijk.:)

  Mooi, dat het in ieder geval vooruit lijkt te gaan.
  Sterkte in de periodes dat je vier stappen achteruit gaat!

  Met vriendelijke groet,
  HenK

 2. Het gaat in ieder geval de goede kant op, vier vooruit en zes terug was heel wat slordiger geweest (dan kun je beter achteruit gaan lopen 😉 )

 3. Jammer toch altijd hè, dat je geest geremd wordt door je lichaam. Daar waar je lijf de grens trekt, zul je moeten stoppen, of dat nu je plan was of niet.

  Ik hoop dat je in ieder geval van Spot geniet, en dat je snel weer een reservevoorraad energie hebt en weer kunt schrijven hier!

 4. Luuk

  6-4= nog altijd +2

  Neem je tijd! (-:

 5. 6 vooruit en 4 terug is beter dan 3 vooruit en 1 terug.
  Het resultaat is in beide gevallen 2,
  maar bij jouw variant ben je dus al in staat om met meer beweging even ver te komen 😉
  Sterkte met het vervolg

 6. CiNNeR

  @HenK: Dankje!

  @Frans: waarheid als een koe 😀

  @Wenz: Ja, ik vond het nogal deprimerend dat mijn lichaam ineens het bijltje er deels bij neer gooide. Maar ja, het is niet anders. Weekend efteling in elk geval goed gered, eerst even daar van bijkomen en dan lukt het vast wel weer.

  Luuk: jawel, gelukkig niet helemaal terug gevallen.

  @Henk van S: ja gevoelsmatig klopt het helemaal. Dankjewel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft