Tien jaar!!!

Tien jaar geleden, op eenendertig maart nam ik het besluit mannen maar helemaal af te zweren. Een relatie wilde ik al langer niet, de negen jaar met mijn ex hadden daar wel voor gezorgd. Maar ik was er inmiddels ook achter dat bedroevend weinig mannen bedreven zijn in een gedegen one night stand.  Veel woorden weinig wol zullen we maar zeggen, als ze überhaupt al begrepen dat het concept one night stand echt betekent dat er geen volgende keer zal zijn. Of nog erger, dat een foto van jezelf in een grote witte opa onderbroek met pisvlek je echt nergens zal brengen. Geen mannen meer dus, leek me een fijn besluit.

Nog geen tien minuten later verscheen er een opmerking op mijn beeldscherm. Via ICQ, destijds hét chatprogramma wat iedereen gebruikte.  En u raadt het al, de opmerking was afkomstig van een man. Hij was spontaan en brutaal en vanaf de eerste woorden klikte het absurd goed tussen ons. Voor ik het wist was de middag voorbij en voelde ik een lichte teleurstelling dat de man van zijn computer weg moest om de deur uit te gaan. Gelukkig zei hij toe heel misschien ‘s avonds nog even online te zijn en nog beter, deed hij dat ook. Die sessie eindigde uren en uren later ergens midden in de nacht. Met meteen een afspraak voor de volgende dag.

Een april dus. Stapte de ridder uit zijn witte auto. Hij een uur te laat, wij beiden lachend kibbelend of dat kwam omdat ik geen weg kon wijzen of hij geen richtingsgevoel had. Er was een wegomlegging dus kreeg die de schuld. We gingen naar mijn kroeg, we gingen naar zijn kroeg, we eindigden in zijn huis en hij bleek de waanzinnigste one night stand die ik ooit had gehad.

De geweldigste affaire die ik ooit had gehad.

Vooruit, anderhalve maand later trok ik bij hem in.

Precies, tien december 2009 zijn we getrouwd.

Inderdaad, vandaag vieren we dat we tien jaar samen zijn!!

Comments (12)Previous

De belastingdienst, gekker kunnen ze het niet maken?

Next

Het UWV kan (niet) goochelen

12 Comments

 1. Gefeliciteerd! Wat een mooi verhaal, en nog waar ook. (Ik wantrouw alles op 1 april)

 2. christinA eijkhout

  Gefeliciteerd beiden, op naar de volgende 10.

 3. HenK

  Tien jaar…
  Mooi, zo’n jonge liefde! 😉
  Ik ben, na wat voorafging, eerlijk gezegd wel nieuwsgierig naar die eerste opmerking…

 4. 10 jaar? That’s a start…;-) Gefeliciteerd en begin maar met verdubbelen…!

 5. CiNNeR

  @Pascal: Dankje! En je bent niet de eerste die een grap vermoed, maar het is echt waar inderdaad 😀

  @christinA: Daar doe ik het voor!

  @HenK: Pril nog he 😉 Enneuh, wij zijn eerlijk gezegd ook benieuwd. We weten het zelf ook niet meer. Ik wist toen natuurlijk ook nog niet dat hij mijn man zou gaan worden 😀 We hopen dat we de logs nog wel hebben, dus mocht ik het terug vinden dan kom ik er nog op terug.

  @Henk van S: dankje!!

  @Suffie: gaat vanaf nu bijna vanzelf 😉

 6. TIEN jaar!!! Geweldige prestatie! En zo te lezen hebben jullie het goed met elkaar :0}}}.
  Dus een verlaat gefeliciteerd en op naar de twintig ;0}.

 7. Van harte gefeliciteerd meis. Wat gaaf! Hoop dat jullie het op ludieke wijze gevierd hebben! 😉

 8. desiree

  Dat wordt wat! Jullie zijn nog zo pril en jong 😉
  Nog vele vele jaren toegewenst en keep going da ‘more then one night stand’ ;-D

 9. Luuk

  Feli! Maar wat vindt je vent er nu van dat hij regelmatig figureert op je blog? 🙂

 10. Prachtig verhaal, gefeliciteerd! (zowel met het verhaal en het gevolg ervan)

 11. ctje

  gefeliciteerd !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft