De belastingdienst en goed nieuws

Even een klein, goed nieuwtje tussendoor. Afgelopen 25 maart vertelde ik hoe de belastingdienst een absurde verklaring had afgegeven waarom hun fouten mij geld moesten kosten. Ik ben daarop in bezwaar gegaan maar eigenlijk verwachtte niemand dat er een positieve uitkomst zou volgen. Toch is dat van de week wel gebeurd! Ik ben geheel in het gelijk gesteld, de boel zal nu rechtgezet worden en .. ik kreeg zowaar een zeer vriendelijk excuus voor alle problemen die er waren ontstaan.

Ze hebben het niet makkelijk gemaakt maar allee, het is een mooie uitkomst.

Comments (4)Previous

De beperkingen van 113Online

Next

Wilsdood

4 Comments

  1. Het is toch een vreemde manier om mensen blij te maken

  2. Eerst zien, dan geloven, maar het klinkt iig goed!

  3. CiNNeR

    @Nanos: Geeft meer aan hoe snel ik tegenwoordig blij ben als het om dit soort instanties gaat 😉

    @Thinkie: idd, pas als het helemaal rond is ben ik geheel gerust 🙂

  4. ctje

    wauw wat goed 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft