Druk, druk, druk

Zeker, ik heb zat te schrijven ende te vertellen. Toch is het opnieuw veel stiller op dit log dan ik me voorgenomen had. Deze keer echter om een leuke reden, we hebben onder voorbehoud een huis gekocht! Vooral dat ‘onder voorbehoud’ slokt momenteel veel tijd en energie op, moet het inpakken en daadwerkelijk verhuizen nog beginnen. Dat ik door de combinatie ADHD plus spanning (al is het positieve spanning) een gevalletje insomnia ben geworden, helpt waarschijnlijk ook niet mee. Eigenlijk weet ik het slaapgebrek alleen nog redelijk te beperken door voor elk uur dat ik ‘s nachts wakker lig, in de ochtend/middag langer te blijven slapen. Ja ja ik weet het, dat is niet goed om slapeloosheid te bestrijden. Maar geheel beroerd helemaal niet functioneren, is even geen optie nu natuurlijk.

Anyhoe, het nodige geregel verloopt voorspoedig en als het goed is, wonen we eind oktober in een leuk huis in een leuke wijk dichterbij (schoon)familie en vrienden. Yay!!

Comments (12)Previous

Aan de schandpaal

Next

Bewijs maar dat u dat niet gedaan heeft?

12 Comments

 1. HenK

  Leuk, leuk, leuk
  Leuke reden, leuk huis, leuke wijk… 🙂
  Gefeliciteerd, Cindy!

  En eind oktober…
  Dan kun je al gaan aftellen.
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 2. christinA eijkhout

  gefeliciteerd, leuk een huis.
  Neem rustig de tijd.

 3. Dat is een prima reden om het hier wat rustiger aan te doen. Voor slapeloze nachten vind ik het een minder goede reden: je zult je energie straks vast nog genoeg nodig hebben bij het verhuizen, maar wat doe je er aan. Veel meer dan: probeer waar en wanneer het kan je rust te krijgen weet ik ook niet als advies te verzinnen.

 4. CiNNeR

  @HenK: dankjewel!

  @christinA: doe mijn best om een beetje rustig de tijd te nemen. Het zit vooral niet erg in mij. Mooi tijdstip om dat eens aan te leren ; )

  @Frans: het gaat gelukkig al iets beter, nu de stress van het bieden en onderhandelen eraf is en het regelen de goede kant op lijkt te gaan. Weet zelf verder ook niets beters, maar het zal wel lukken allemaal. Geniet er ook erg van, leuk spannend.

 5. Cisca

  Hee wat een leuk nieuws.Bijkomend voordeel is dat je in je eigen huis zelf de klussen en onderhoud kan plannen. Dus geen onverwachte herrie van woningbouw kereltjes. Nadeel.. zelf de kosten dekken. Ik duim dat alles goed gaat en uitkomt zoals je het wilt hebben. Succes en sterkte

 6. Hey Cin, hoop bij te lezen hier voor mij, maar wat een super leuk vooruitzicht voor jullie!

  Over Graspop was ik natuurlijk stikjaloers want oh wat had ik graag gewild 😀

  Bloggen en reageren staat hier op een heel laag pitje, ben meer van de twitter enzo.
  Anyway, ik probeer je weer te volgen, is het niet hier dan wel op twitter.
  Waar is de tijd gebleven dat er alleen bloggen en msn was haha.

  Succes met rustig aan doen, doe jij lekker maar af en toe een beetje bijslapen wanneer dat nodig is 😉

 7. Ctje

  Hoeraaa van harte hoor. Lekker uitslapen, in je nieuwe huis probeer je maar weer de nachten te slapen.

  Genietse van vooruitzicht mooi huis in leuke wijk.

 8. desiree

  Geweldig nieuws! 🙂
  Eindelijk een eigen plekje helemaal van jullie.
  Geen gewoningbouw en renovaties meer, maar misschien wel eigen geplande verbouwingen ;o)
  Hartelijk gefeliciteerd!
  Die slaap komt wel weer hoor, blijft een gevoelig punt maar het zal er af en toe bij horen.

 9. Wow ! Dat is leuk, een eigen huis. Veel sterkte met inpakken, verhuizen en vervolgens weer uitpakken.

 10. Luuk

  Al die ‘taken’ die je nog te doen hebt, opdelen in kleine ‘subtaken’. En die allemaal, heel onverstoorbaar, stuk voor stuk afwerken. Goede stress-killer. (-:

  En niet vergeten: een huis is om in te wonen, dus blijf praktisch. Niet alles hoeft perfect te zijn (keuken dit, badkamer dat, je kent het wel).

 11. CiNNeR

  Hm, nu raakt zelfs het reageren in het slop.

  @Ciska: onderhoudskosten zijn idd wel een nadeel van een eigen huis. Maar hier is alles wat van belang is, zo’n beetje nieuw geplaatst en moet jaren mee kunnen. Dankjewel voor de goede wensen!

  @Anka: vind het allang leuk dat ik je weer heb terug gevonden! Haalt leuke herinneringen boven.

  Zelf ben ik momenteel dus ook al niet zo actief. Zal proberen mijn twitter eens wat meer bij te houden ; ) En ach ja, vroeger was alles beter hahahaha

  @Ctje: dankje!! Dan kom ik ook weer vaker op de lijst langs hoor.

  @desiree: ja idd, dat gerommel met slaap hoort bij me geloof ik. Trekt wel weer recht. En nooit meer die verschrikkelijke, opgedrongen renovaties van niks! 😀

  @Rian: Dankje!

  @Luuk: Doe mijn best georganiseerd te werk te gaan. Voor een ADHDer lukt het ook vrij aardig, al wordt de stress er niet veel minder van. Ik blijk een zenuwpees, zal er aan gaan werken hahahaha

  Neem je advies te harte. Eenmaal in de molen bleken ook wij nogal de neiging te krijgen alles en nog wat te willen doen en regelen. Een deel is helemaal niet nodig, kan later ook prima.

 12. desiree

  Ik ben maar een kleeein beetje nieuwsgierig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft