Verhuist!

Zeker wonen we nu in een behoorlijk groene wijk. Maar had niet verwacht dat ik zomaar een jong hertje zou tegenkomen op het fietspad achter ons huis! De hond was diep onder de indruk, ik ook.

Mijn hemel, ik heb écht veel te veel rotzooi. Gelukkig hebben we een fijne, grote zolder. Hoewel mijn man niet echt blij was toen hij talloze dozen de vlizotrap op moest zien te krijgen. Wat natuurlijk wel gelukt is, sterke, lieve man.

Het bureau van mijn man – een voormalig eettafel – kon niet uit elkaar maar paste ook niet door het trappengat. We hebben dus alvast een mooie tuintafel. Gelukkig staat de kast die naar boven moest maar eveneens niet langs de trap kon, beneden ook erg leuk.

We hebben een heuse vrieskast!

Wie bedenkt nu ook dat de vorige bewoners de splitter uit de meterkast zouden meenemen? Dat dáárom de televisie aansluiting beneden het niet wilde doen? (Gelukkig kwamen we er achter één dag voor de monteur á vijfendertig euro langs zou komen)

Het is wat. Gas, water, licht, telefoon, internet én televisie zijn zonder problemen verhuist.

Okee, dat de knop van de verwarming in de berging meteen lek sprong was wel een tegenslag. Maar dat mijn schoonouders iemand kenden die dat binnen 24 uur én voor een zacht prijsje kon verhelpen was weer geluk hebben.

Zowel de kat als de hond waren ondanks de rotzooi binnen enkele uren al redelijk op hun gemak. De hond lijkt hier zelfs meer op zijn gemak dan in het vorige huis. Ze hangen beiden wel heel erg aan ons maar al met al, hebben ze het toch fantastisch gedaan!

Enfin, we zijn inmiddels verhuist dus. Het had wat voeten in de aarde en was van de week zo gesloopt dat ik mijn tandenborstel niet meer normaal vast kon houden, maar dat mag de pret niet drukken. We zijn zo blij dat we uit dat krakkemikkige appartement weg zijn en nog blijer dat we in dit huis wonen. Het is bijna griezelig hoe we vanaf dag een onze draai al gevonden lijken te hebben. En nee sorry, nog geen foto’s. Heb geen idee in welke doos ik de lader van mijn camera heb ingepakt ..

Wellicht heeft u gemerkt dat er regelmatig vreemde mededelingen op dit domein te lezen zijn. Mijn hosting provider heeft een beetje boel interne problemen waardoor er nogal wat mis gaat. Ik hoop dat het vanaf nu weer goed gaat maar ben er niet zo zeker van. Misschien dat er voor mijn site dus ook een verhuizing aan zit te komen.

 

Comments (7)Previous

Nog even

Next

Voor zolang ik nog zichtbaar ben

7 Comments

 1. HenK

  Eén en al positieve verhalen… bijna toch… GEFELICITEERD, Cindy!
  Veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning!
  Met vriendelijke groet,
  Henk.

  PS Bij voorbaat dank voor de foto’s… 😉

 2. Cisca

  Nou gefeliciteerd hoor.
  Fijn dat er na al die zware tijden een fijn THUIS is gecreeerd door en voor jullie
  Ik wens jullie al het geluk en woonplezier wat een mens maar kan verzinnen.
  En doe nu maar ff rustig aan. Gesloopt zijn is nog tot daar aan toe maar gesloopt blijven is niet aan te raden

 3. ctje

  van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning. super hoor. Lekker genieten.
  Ben wel erg nieuwsgierig hoor naar foto´s.

 4. CiNNeR

  Dankjewel 😀

  @Ciska: moet wel rustig aan doen, zodra de deadlines voorbij waren, gaf mijn lichaam te kennen niet veel meer te willen. De belangrijkste kamers zijn leefbaar, de rest gaat op zijn gemak zolang 🙂

 5. desiree

  Geweldig, je leeft nog!
  Heel veel plezier in da new home!
  En fijn dat de beestjes ook goed doen, geeft veel stress als dat niet vlot verloopt.
  (met de verhuizing verdween mijn kat na een week en was zes weken kwijt :-s )
  Beetje huis koop je voor het leven, dus doe maar rustig aan voor nu.
  Alles komt wel goed, sterkte voor manlief ook.
  Groetjes van Desirée

 6. Een verhuizing is de beste gelegenheid om te zorgen dat er NIKS meer die vlizotrap op hoeft.
  De praktijk leert dat 99% van wat je daarheen versjouwt, nooit meer uitgepakt wordt.

  Een hertje!!! :0}}}}}}

 7. CiNNeR

  Tnx desiree!

  @Wolf: ik weet. Maar het zijn voral spullen van mijn ouders. Die wil ik graa nog uitzoeken, maar wilde dat niet even gehaast doen voor de verhuizing. Zover ben ik ook weer niet met rouw.

  Ja leuk he, dat hertje!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft