Voor zolang ik nog zichtbaar ben

Mijn webhosting bedrijf heeft zacht gezegd enkele probleempjes wat een flinke weerslag heeft op de klanten van dit bedrijf. Ben daarom druk bezig met een poging te verhuizen en dat zal uiteindelijk wel lukken neem ik aan. Maar het zou zomaar kunnen dat deze stek op een gegeven moment enkele uren tot dagen plat gaat.

Hoop van niet maar dan bent u vast voorbereid…

Update: De verhuizing is in gang. Er is kans dat ik korte tijd offline raak, heb even tijd nodig de nieuwe stek terug in te richten. Waar ik een andere computer voor nodig heb dan de laptop waar ik nu op zit. Een computer die ergens verstopt staat tussen een baal verhuisdozen en boekenkasten. Komt goed!

Comments (6)Previous

Verhuist!

Next

Daar ben ik weer

6 Comments

 1. christinA eijkhout

  Nu ben je er gelukkig nog. 🙂

 2. desiree

  Gisteren was je foetsie nu ben je weer zichtbaar.
  How long does the potion work?
  😉

 3. CiNNeR

  Niet zo lang dus, in totaal heb ik er weer een week vanaf gelegen door de verhuizing. Maar het is opgelost, hopelijk blijft het weer lange tijd prima in orde 🙂

 4. Je bent nogal eens een keer uit de lucht de laatste tijd.
  Succes op je nieuwe webstek!

 5. Um, het zegt hier dat de post is verdwenen.
  Ik heb het even niet gevolgd en nu?
  Moet ik een andere link volgen of kom je hier terug?

 6. CiNNeR

  @DaSilva: nx!

  @Wolf: ik weet niet goed wat je bedoelt. Het is de bedoeling dat ik blijf waar ik nu zit in elk geval

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft